Hvordan å u0026 quot; Walk u0026 quot; Gjennom en planløsning

Hvordan å u0026 quot; Walk u0026 quot; Gjennom en planløsning 

1.

Start din tur gjennom husets inngangsdør. Når du ser på gulvplanen, ser du ned på huset. Tenk deg å peke på rommet ditt hjemme og se ned på innsiden av huset. Bunnen av gulvplanen blir den delen av huset som vender mot gaten / veien. Generelt sett er inngangspartiet til hjemmet på bunnen av gulvplanen. Se etter ordet 'foyer', 'inngang', eller en buk som representerer en åpen dør langs utvendig av gulvplanen. Hvis døren ikke ligger på bunnen av gulvplanen, se på hver side som det kan være en sidegang i stedet for en inngang.

2.

Fra inngangen går du inn i stuen, som kan være merket som LR eller kalles et flott rom eller familie rom. Du kan se CL, som står for skapet eller FP (peis). Det vil også være soverom (kan vise som BR eller MBR for mester) med skap (er), hvis du kan gå inn i nærmeste, kan det være ab breviated med WIC eller WICL. Et rom uten nærmeste ville ikke være et soverom og kunne være en hule eller studere.

3.

Fortsett å bevege deg rundt på gulvplanen ved å gå gjennom åpninger i de tunge linjene. De tunge linjene er vegger. Hvis du ser stiplede linjer, er det elementene ikke på bakkenivå. Eksempler ville være et bretttak, soffit, overheadskap eller hylle. Trapper vil bli vist med korte, tettrukne parallelle linjer. Pilene på trappene kan indikere om de går ned til en kjeller eller opp til et annet nivå, forutsatt at gulvplanen du ser er i første etasje.

4.

På kjøkkenet (KIT), kan noen forkortelser du ser, være DW for oppvaskmaskin, BKFT eller BRKFST (liten sittegruppe), REF for kjøleskap og PANT eller PTY for pantry. Et rektangel med fire sirkler inne på eller ved siden av en benkeplate ville være en koketopp eller komfyr. To rektangler side om side snuggly i et større rektangel ville være vasken. En veggovn ble merket som ovn. DR står for spisestue.

På badet vil du se oversikt over vasker, badekar og / eller dusj og toalett, og kan også se en forfengelighet (V eller VNT). PDR RM står for pulverrom og indikerer et halvt bad, dvs. toalett og vask. UTIL står for verktøy og det rommet kan inneholde vaskeutstyr som vaskemaskin (W), tørketrommel (D), dyp vask og veggmontert strykebrett. Dette rommet kan også være merket LAUND.

6.

Hvis en garasje er inkludert, kan du se en eller flere garasjeporter. I garasjen eller kanskje et område i kjeller eller interiør i huset kan det være et lite rom som er merket UTIL for lagring eller kanskje for vannvarmer eller ovn. Et 'bonusrom' er vanligvis et stort område uten definert formål, ingen skap eller bad, selv om de kan tilsettes hvis ønskelig.

Du har søkt på nettet eller blar gjennom gulvplan magasiner, på jakt etter det perfekte drømhuset. Hvis du ikke er kjent med gulvplaner, kan forkortelsene være forvirrende. Gulvplaner, forresten, er ikke det samme som tegninger. Blueprints forteller byggmesteren hvordan du skal bygge huset ditt, inkludert plassering av stikkontakter, brytere, rørleggerarbeid, vindumålinger etc. Gulvplaner er et utgangspunkt, hvor du plasserer ting som rom, ganger, dører, vinduer, bad og kjøkken inventar , trapper og skap. Følg disse trinnene for å 'gå' gjennom en planløsning.

Andre artikkelen

Slik installerer du en eksosventilator
Hvordan lage en vask servant
Hvordan solenergi fungerer i et hjem
Slik Level et gulv for keramiske fliser
DIY: Baderomsmaling
Slik installerer du Radiant Slab Concrete
Hvordan finne den laveste prissatte kjøkkenbelysning
Slik konverterer du ditt hjem til solpaneler
Hvordan måle dekkhøyde med kalkspreder
Typer av Cornices
Hvordan tegne en vegg med porselenstein
Ideer for Innebygde Plant Hylle Nisjer
Slik installerer du pressede metallpaneler i baderom og dusjer
Hvordan Kutte Plast Tre
Konstruert Vs. Tregulv
Gjør det selv Wood Buildings
Instruksjoner for installasjon av takvifte
Hvordan lage en buet tur i glassblokk Dusjvegg og -base
Slik bruker du epoksy for å reparere Corian
Hvordan behandle Bare Wood