Hvordan gjenopprette et 1960s moderne hus

Hvordan gjenopprette et 1960s moderne hus 

1.

Gjenopprett utsiden av hjemmet ved å fjerne gammel sidespor og maling som ble lagt til huset. Ta av noen dekorasjoner, som kolonner, skodder og jernverk.

2.

Fjern senere tillegg til huset, for eksempel solrom eller verandaer som ikke er sant for design 3. Legg igjen innvendige vegger som er lagt til. Omvendte endringer som ble gjort til ildsteder ved å fjerne kappe og maling. kolonner. Strip maling av murstein og stein for å returnere dem til deres naturlige tilstand.

4.

Bytt gulv med teppe i soverom og hall. Bruk skifer på inngangsgulv og kork eller tre i fellesarealer. Sett innfelt belysning i fellesarealer, for eksempel stuer og familierom. Legg veggene hvite eller offwhite.

5.

Installere innebygde 1960-tall ærabygninger er laget av lyst tre og henger fra vegger i stedet for å sette på ben eller gulv slik at de ser ut til å flyte. Unadorned skap med dører og bokhyller er vanlige tillegg.

6.

Strip kjøkken av chang es som ble laget etter at huset ble bygget som reflekterer andre stilarter. Moderne boliger på 60-tallet hadde rikelig med diskplass og et frokostrom, eller uformell spisestue, på kjøkkenet. Lett tre ble brukt på skap, og skuffens trekk var enkle.

Tips og Advarsler

 • Kontroller skrapverk, loppemarkeder og antikvitetsbutikker for moderne materialer for å renovere hjemmet.
 • Moderne hjem på 1960-tallet presenterte rene, moderne linjer uten ekstra frills eller ornament. Det er enkelt å se et moderne hjem fra 60-tallet. Mange av dem er standard, ranchestilte boliger, men en prosentandel ble designet av arkitekter og har interessante detaljer, som store vinduer, flate tak og en blanding av materialer som brukes på utsiden. Lagre og pusse opp så mange av de opprinnelige elementene som du kan når du gjenoppretter et moderne hus fra 1960-tallet.

  Andre artikkelen

  Slik ruter du en Corian-kant
  Slik rengjør du granitt før forsegling
  Slik installerer du støping i et hjem
  Løsemiddel Sprøytepistolrengjøring
  Hvordan bytter jeg teppe med oppvarmet flis på RVs?
  Brick Vs. Betong Siding
  Slik installerer du et radiant gulvvarmesystem
  Hvordan forhandle pris med en hjemme reparatør
  Hvordan å størrelse bad fans
  Installere Keramisk Tile Overhead
  Hvordan gjenopprette og lagre byggematerialer
  Kabinett Refacing og Refinishing Informasjon
  Tips om gjør-det-selv lydisolering
  Gjør-det-selv Stone Mantel Ideas
  Komposittdecking fordeler og ulemper
  Utvendig Home Color Scheme Ideas
  DIY gass brann pit sett
  Slik beregner du fliser ved hjelp av to forskjellige størrelser
  Hvordan sy Vinyl gulv
  Hvordan bygge en enkel dekk