Hvordan å vinne et kjøkken makeover

Hvordan å vinne et kjøkken makeover 

1.

Har et forferdelig kjøkken. Hvis kjøkkenet ditt allerede er vakkert, er dine odds for å bli plukket for en kjøkkenkrok basert på behov, lave. Du har fortsatt lik odds for å delta i en konkurranse basert på sjanse alene.

2.

Ta digitale fotografier av kjøkkenet ditt på sitt verste. Sørg for at kjøkkenet ditt er rent når du tar bildene --- vil du ikke få en makeover for et kjøkken; I stedet vil du være mye mer sannsynlig å få en makeover basert på de 'verste' egenskapene til kjøkkendesign og layout. Du vil nok ha behov for noen bilder av deg og din partner, hvis du har en også.

3.

Fyll ut applikasjoner for kjøkkenoverlegg, viser luft på store nettverk eller kabelnettverk (se Ressurser). Ikke glem å ta med dine digitale bilder, som er en nødvendig del av programmene.

4.

Hold nettleseren din innstilt på 'Casting Call' nettsider for fremtredende kjøkken halverer som kjøkkenrenoveringer fra DIY-nettverket. Sjekk tilbake minst en gang i måneden --- selv om showene ikke tar for første gang du sjekker, vil de være nødt til å ta avstøpning minst en gang i året. < /p>

5.

Enter konkurranser som SubZero Dream Kitchen-konkurranser, som gjentar hvert år.

6.

Vær tålmodig. Det tar tid for auditionen din til å jobbe gjennom revisjonsprosessen. Det er bokstavelig talt titusenvis av mennesker som søker om svært få åpne stillinger. Fortsett å søke på andre konkurranser og makeover-show til du vinner en.

Tips og advarsler

 • Noen kjøkkenoppussingsprogrammer krever at du allerede har et fullstendig budsjett- og kjøkkenreparasjonsplan lagt ut, andre vil sparke i deler av budsjettet og forsyninger, mens andre fortsatt p rovide alt. Pass på at du leser utskrift på programmene helt for å sikre at du kvalifiserer.
 • Å lagre maten i et trangt, dårlig utformet kjøkken, kan likestille hverdagens tortur. Hvis det ikke er plass i ditt budsjett for å lage ditt sviktende kjøkken, kan du kanskje vinne en kjøkkenkrok fra noen av flere TV-programmer som spesialiserer seg på makeovers eller konkurranser som tildeler hjemreparasjoner til en heldig villaeiere. Å vinne en konkurranse kommer vanligvis ned til ren sjanse, mens du har en karismatisk personlighet og overbevisende historie, øker sjansen for å komme på et TV-show om kjøkkenoppussing.

  Andre artikkelen

  Tips om Home Demolition Prosjekter i Indiana
  Slik fyller du ut en New Jersey Building Permit Application
  Hvordan Spray Primer Med en Airless Sprayer
  Slik sammenligner du Corian, Silestone og Granit benkeplater
  Hvordan designe alternativ oppvarming for ditt hjem
  Hva er et stol-høyde toalett?
  Hvordan lage en Cement kjørevei
  Hvordan bygge utendørs Fieldstone peiser
  Solar Power Education u0026 Training
  Typer av naturlig utendørs stein
  Hvordan går jeg om å finne finansiering eller tilskudd til å bygge rimelige boliger?
  Verktøy for å påføre Caulk
  Hvordan strekke tepper
  Slik installerer du en klessett
  Slik legger du til en Cinder Block Wall
  Slik bruker du trinnboringsbitene
  Hvordan bygge på mye med en hjemmebygger
  Trenger jeg å ventilere koketopp?
  Hvordan lage en ny vegg til å henge bakgrunnsbilde
  Hvordan endre innfelt lys