Slik bruker du en Wire Welder

Slik bruker du en Wire Welder 

Bruk en Wire Welder

1.

Sjekk om det er rust på ledningen. Forbered deretter ledningen; fjærstrammeren på trådrullemonteringen bør strammes slik at hjulet ikke raser først; Sett deretter trådspolen på akselen / spindelen på ledningsfôringsenheten eller sveisemaskinen (dette vil være ved siden av eller bak ledningsdrevene). Pass på at du ikke installerer spolen opp og ned, og sett deretter på stiften igjen.

2.

Juster spolen med stiften på spindelen; Denne pinnen, som ligger på baksiden av spindelen, bør stå opp med hullet på spolen. De første 3 tommers ledning skal være rett, og den bøyde delen av ledningen (vanligvis den første tommelen eller så) skal kuttes av. Strammeren skal være tett nok, slik at spolen ikke raser seg selv.

3.

Før tråden ved å lede den gjennom brennerenes styrrør og over ruller (eller rørruller); Fjern kontaktspissen fra enden av brenneren slik at ledningen potensielt ikke sitter fast når den mates inn i brenneren. Sett ledningen inn i hullet på wireforingen (det skal være lite eller ingen kraft som er nødvendig for dette trinnet, og ledningen skal glide lett, hvis ikke, har du sannsynligvis savnet ledningen). Etter at ledningen har blitt satt inn noen få tommer inn i wireforingen, må du erstatte eller skru ned spennings- / strammerklemmen, slå på sveiseren, og la sveisebrenneren være så rett som mulig. Bruk ledermateren til å skyve ledningen gjennom liner. Når du gjør det, må du øke spenningen til ledningen fortsetter å glide, men ikke til det punktet hvor ledningsmotoren minker.

4.

Sett på sveisemasken. Kontroller spenningen på trådrullen, sørg for at den er så lett som mulig. still inn ledningshastigheten til maksimalt nødvendig. Trekk utløseren på fakkelen til ledningen er ute i den andre enden; Når du slipper avtrekkeren, skal trådrullen stoppe, men ikke rive ut. Bytt kontaktspissen, sett dysen tilbake og dekk maskinen.

5.

Rengjør metallet du planlegger å jobbe på.

6. < / p>

Bestem og still inn ledningshastighet / hastighet - dette vil stille lysbuenes lengde. En måte å gjøre dette på er bare å prøve og feile. Bruk en skrapprøve av metall, slå på pistolen og dra den langs metallet til du får en jevn lysbue (denne hastigheten er den ideelle hastigheten). Det bør ikke være brennende lukt, og en konstant sizzling lyd bør høres med god fart; for sakte en hastighet vil skape den brennende lukten, og for rask en hastighet vil produsere en popping, maskinpistollignende lyd; ekstremt rask vil føre til at ledningen bøyer seg og skaper mye sprut. For tynnere metaller er det ofte nødvendig med en lavere hastighet (faktisk er den vanligvis satt til laveste hastighet nødvendig), mens med hjørner brukes en raskere hastighet for å redusere buenes lengde og unngå sidene. Med mindre dyreapparater eller sveisemaskiner, ettersom sveisemaskinens kraft øker, må hastigheten på ledningen også økes manuelt.

7.

Bestem og sett spenningshastighet / spenning - dette vil bestemme nivået av penetrasjon av metallet og sveiseutseendet; Målet er å ha nok inntrengning slik at metallene går sammen og smelter sammen, men ikke så mye at penetrasjonen er overdreven. Bruk et stykke skrap som har samme tykkelse som metallet du planlegger å faktisk jobbe med, og test spenningsinnstillingene til sveisemaskinen for å finne den optimale innstillingen. Innstillinger finnes i eierens manual.

8.

Plasser sveisespissen. Spissen skal plasseres ca 6 til 10 mm fra overflaten av metallet. Trekk på utløser og vev håndtaket frem og tilbake om 1 cm og sveis langs sømmen.

Tips og advarsler

 • Beskyttelsesgassen bør inneholde så høy konsentrasjon av argon ved sveising av tynt metall eller aluminium for å generere mindre varme og få mindre sprut i prosessen. Karbondioksid vil skape dypere penetrasjon og er best egnet for tykkere metaller.
 • En sveisemaskin for sveisemaskiner (også kjent som MIG-sveisemaskin) er en av de mest brukte typer sveiserne av profesjonelle og amatør sveisere i dag. Selv om det er en av de eldste typene sveisemaskiner, er det også en av de enkleste å operere, og med nok praksis vil alle sveisere kunne gjøre et stort utvalg av prosjekter for hjemmet, gården, gårdsprosjektene og mye mer. Man bør nøye følge instruksjonene som beskriver hvordan man bruker sin spesielle merkevare for MIG-sveise maskin; Imidlertid gir følgende disposisjon de grunnleggende trinnene.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en Glass Mosaic Tile Backsplash
  Wire Cutters u0026 Safety
  Slik konverterer du en garasje til et kontor
  Hvordan lage et spillrom i hjemmet ditt
  DIY Metal Carport
  Om Fireclay Kjøkkenvasker
  Slik legger du en vinyl kjøkkengulv
  Keramiske fliser
  Brukes til gamle produserte hjem
  Bærekraftige gulvalternativer
  Hvordan bygge rulleskinner med spesifikasjoner
  Slik konverterer du en takvifte til solenergi
  Hvordan å retile en backsplash
  Hvordan lage fliser uten grout space
  Slik bruker du Vinyl Stick Tiles
  Radiant Heat Instruksjoner
  Slik bytter du fargen på fargede kjøkkenskap
  Tømmerreparasjon ved bruk av Varathane
  Sirkelsagssikkerhetsregler
  Informasjon om treskruer