Slik installerer du trapper med skinner

Slik installerer du trapper med skinner 

1.

Vi vil konsentrere mer om å installere håndlister enn trappene i denne artikkelen. Jeg vil likevel kort dekke trappkonstruksjon. La oss starte med en trapp med landing. Dette er en enkel og morsom design som sparer plass.

2.

Vår trapp vil bli bygget som to deler i stedet for ett langt sett med trapper. Den første måling vil være til landingen eller ca 30 tommer høy.

3.

Vi må bruke trappmålingsformelen for å få tråder og stigerør akkurat riktig størrelse .

Slitene er normalt ca 10 tommer. Det er sånn av standarden, men stigerørene er helt avhengige av høydemåling fra underetasje til øverste etasje, inkludert undergulv. Her er en vanlig formel hvordan man gjør trapper.

Den beste måten å få den eksakte stigningshøyden ved å dividere total stigningshøyde med 7. La oss anta at avstanden fra bunnste til øverste etasje, inkludert tykkelsen på toppetasjen, er ca. 9 fot høy eller 108 tommer. 108 divisjonert med tallet 7 er 15.428. Det forteller oss at det vil være behov for 15 stigninger i trappen.

Nå deler vi 108 med 15 og vi kommer omtrent 7 3/16 tommer eller den nøyaktige høyden hver stigerør må være. Mengden av tråder er alltid en mindre enn mengden av stigerør, slik at du får den totale løp eller lengden på trappen, vi multipliserer bare 10 av 14, og det forteller oss at trappen vår vil være 140 inches lang.
< br /> Høyden på trappene på landingsdelen må beregnes ved hjelp av høyden på stigerørene. For eksempel, hvis vi finner ut at hver stigerør skal være 7 ½ tommer, må landingen være en boks med høyden på enten 22 ½ eller 30 tommer, slik at den kommer ut jevnt. (7 ½ x 3 = 22 ½, 7 ½ x 4 = 30) Dette avhenger av antall trinn vi vil klatre før landingen. Hvis vi bruker denne formelen, vil landingen passe perfekt på plass med de øvre trappene.

4.

La oss nå flytte til rekkverkinstallasjonen. Det er viktig å gjør rekkene trygge og vi vil gjøre det med et sterkt nytt innlegg, noe trelim og noen lagskruer.

Det nye innlegget må sikres til trappestrengene, men det blir enda mer Sikre om den er sikret gjennom gulvet og inn i et gulvbjelke med lagsskruer.

5.

Trapper med landinger har et landingspost som må være sterk og sikker. Banister og balustrekker vil bli festet til de nye innleggene.

6.

Håndlister eller banister må være perfekt kuttet i den vinkelen som er nødvendig. Mange maskinvareforretninger kan lage håndtakssett hvis de har trapp og landingsmål. Dette kan spare mye arbeid.

For å sikre rekkverket til det nye innlegget, må et lite hull bores i det nye innlegget og inn i rekkverket for lagskruen.

Når lagskruen er på plass, vil en treplugg passe inn i hullet for å dekke skruen.

7.

Balustrene eller spindlene vil bli satt inn i rekkverket på toppen og gulvskinnen på bunnen sikret med treinnlegg og lim.

Tips og advarsler

 • Håndlister er dyre, så ta deg tid og få det til å se ut stor.
 • Å installere trapper med et rekkverk er moderat utfordrende på grunn av presisjonen som trengs for måling. Hvis du tar deg tid til å forstå prosessen, vil prosjektet ditt ikke bli vanskelig.

  Andre artikkelen

  Slik gjenoppretter du en betongbassengdekk
  Kjøkkenutstyr for funksjonshemmede
  Hvordan kutte maskinduk
  Hvordan male Lakkert Kjøkkenskap
  DIY Kjøkkenteller Installere
  Slik transporterer du prefabrikerte granittplater
  Hvordan kutte et hull i taket for loftet tilgang
  Slik samler du regn fra et bygg uten gutter
  Hvordan å reparere gamle badekar
  Slik bytter du et Wallboard
  Historien om Asbest Shingles
  Bruksområder for gjenvinnende sagblad
  Hvordan Finne en kjeller uten Gips
  Slik installerer du en naturlig Stone Backsplash
  Slik installerer du Tile Inset
  DIY: Kjøkkenskap Sandblåsing til Maling
  Slik installerer du HardiBoard Lap Siding
  Hvordan å regroutere og caulke badekar
  DIY Spot Weld
  Typer Bluestone