Slik installerer du baderomsvaskeplater

Slik installerer du baderomsvaskeplater 

1.

Mål forfengelighetstoppen fra side til side (bredde) og foran til baksiden (dybde). Legg til en tomme på hver måling for å bestemme tellerens toppstørrelse. For eksempel, hvis din forfengelighetstopp er 30 tommers bred med 18 tommer dyp, trenger du en tellerplate som er 31 tommers bred med 19 tommer dyp.

2.

Vri vannet til vasken av ved å stramme vannventilene på de varme og kalde vannlinjene. Løsne og fjern maskinvaren under vasken. Plasser en bøtte under rørene før du kobler dem fra for å sikre at badet ikke oversvømmes. Fjern platen fra forfengelighet.

3.

Monter armaturene i vasken med plasser dem på toppen av vasken med kranrøret gjennom senterhullet. Kaldvannslinjen skal gå gjennom høyre hull og varmtvannslinjen til venstre.

p> Forkanten av forfengelighet med en perle av caulk. Dette er hva som holder telleplaten forsvarlig på forfengelighet. Linj tilbake på bordplaten hvor den vil kontakte veggen med en perle av caulk.

5.

Plasser telleplaten på forfengelighet. Koble rørledningslinjene enten ved å skru i vannlinjene og avløpsslangen eller ved å skyve dem inn. Måten du gjør dette er avhengig av typen av armaturer og linjer du har.

6.

La telleplaten stå uforstyrret i minst 12 timer. Dette vil gi caulk-tiden til å stille inn. counter top hvor de møtes med vegg med caulk eller fugemasse, hvis ønskelig.

Enten du er ombygging av et bad eller å bygge et nytt bad, kan du bytte bordet på forfengelighet til et nytt utseende på badet, selv om du ikke forandrer forfengelighet. Som en gjør-det-selv-jobb kan dette gjøres av nesten alle.

Andre artikkelen

Takalternativer for kjelleren
Slik installerer du en Granit Slab Backsplash
Klippe Keramisk Tile for hånd
Slik Splice en ny tregulv inn i en gammel tregulv
Patioinnleggsalternativer
Kostnader for å reparere en skorstein
Installasjon av keramiske fliser
Hva koster det å male utvendig av et hus?
Hvordan male kjøkkenskap i farge
Hvordan lage Pergo gulv
Dusj Sett inn monteringsanvisning
Slik skarver du en Miter Saw Blade
Den gjennomsnittlige kostnaden for å ombygge et kjøkken
Typer Building Wire
Hva er Interiør Trim?
Slik Bytt Laminat benkeplater Med Kalkstein
Slik bruker du unike metoder for å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt
PEX Piping Tools
Den mest økonomiske måten å reparere en baddusj u0026 amp; Counter Top
Hardwood Floor Vs. Tile Flooring