Om Steam Dusjer

Om Steam Dusjer 

Funksjon

Dampdusjer krever fuktighetslukkede innkapslinger for å hindre vanndamp fra å rømme dusjområdet og skade gips, maling eller tapeter på badet. Kaldt vann røres i en dampgenerator, oppvarmes til et kokepunkt og sendes deretter til et damphode. Temperaturen er justerbar.
Selv om de kalles dampdusjer, er det faktisk vanndamp som produseres og brukes til bading. Faktisk 'damp' ville skyll huden. Men vanndamp er fortsatt veldig varmt og det må tas forsiktighet For å unngå å berøre damphodet, fra det tidspunktet enheten er 'på' til en time etter at den er stengt.

Typer

På grunn av redusert kostnad, har dampdusjer blitt mer gjennomførbare for hjemmebruk. dusjkabinett eller baddusj kan omdannes til dampdusj med tilsetning av dampgenerator. Generatoren må være koblet til en avløp, enten under eller ved bunnen av dusjen, for å fjerne overflødig vann. Alternativt er det stand- alene dampdusjer.
Hvis du konverterer, forvent å betale for en dampgenerator og installasjonen (inkludere rørlegger og elektriker), kostnaden for en fuktforseglet ny stall og dør (inkluderer en flisekontaktor og dusjdør installatør) og noen av tilleggene (en pumpe til aromatheraphy oljer, e tc.). Ferdige dampdusjer koster omtrent like mye eller mer, men trenger bare ledninger og rørleggerarbeid tilkoblet.

Funksjoner

Moderne dampdusjer kommer med en rekke gadgets for å forbedre dusjopplevelsen. Digitale kontroller inne i dusjen lar deg justere damptemperatur og varighet. Aromaterapi er et annet populært tillegg. Mange modeller tilbyr også belysning og musikkalternativer.
Når du ser etter dampdusj for ditt hjem, bør du vurdere leveringshastigheten. De beste modellene vil ta mindre enn ett minutt å bygge opp et godt dampstamp. Fjernkontroller er også ideelle, som er automatisk flush for å redusere kalsiumavsetninger på varmeelementer.

Fordeler

Steamrom er kjent for sine mange fordeler. Dampen åpner porene, øker stoffskiftet og hjertefrekvensen, og gjør kroppen din svette. Svette hjelper til med kroppens eliminering av giftstoffer. Hud kan virke mykere og sunnere etter en dampdusj. Økt sirkulasjon og ekspanderende blodkar har også en revitaliserende effekt.
Den milde, fuktige varmen av vanndamp hjelper med å slappe av og åpne lunger og bronkialrør, til fordel for de med astma, sinus og andre luftveisforhold. Dampdusjer kan også bidra til å redusere lakk- og leddgikt symptomer.

Sikkerhet

Mens det er mange fordeler med å bruke dampdusj, er det Ikke for alle. Rådfør deg med lege før du bruker dampdusj. Hvis du er gravid, eldre, har dårlig helse, diabetes, hjertesykdom eller er beruset, unngå å bruke dampbad. Badere bør ta en varm dusj før de starter dampen Det anbefales å dampdusj i ikke mer enn 15 minutter om gangen før avkjøling med romtemperaturluft eller kaldt vann. Drikk rikelig med vann gjennom hele prosessen. Stopp dusjen hvis du føler deg svimmel, kvalm eller ubehagelig . En dampdusj er en alternativ type bading som 'dusj' deg med vanndamp før, under eller etter en tradisjonell dusj. Vanndampen er produsert av en fuktighetsgivende dampgenerator. Damp dusjer finnes i treningsstudioer, spa og stadig, private hjem.

Andre artikkelen

Wallboard Tips
Hvordan kutte små fliser
Tips for å kjøpe en trebrennende ovn
Hvordan velge Bad Gulvfliser
Hvordan velge Paint for soverom
Hvordan estimere kostnaden av en betongbord
Slik importerer du rustfrie skruer
Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
Hvordan forsegle hvit Cedar
Slik Refinish et gammelt badekar for å matche nytt porselen
Slik bøyer du rustfritt stålplater
Slik beregner du avkastningsrenten på solvarme
Hvordan bygge din egen Butcher Block countertops
Slik resirkulerer du keramiske fliser
Slik setter du opp verktøyshylling til lav pris
Hvordan fjerne Cement Grout Fra Pavers Med Muratic Acid
Attic Isolasjonsmetoder
Hva er Hardy Board Siding?
Hvordan å tette grout på porselen gulv
Slik legger du til et luftkondisjoneringsventil