Om Bambus Gulv

Om Bambus Gulv 

Stiler

Det er tre stiler av bambusgulv. Den første er horisontal gulv og det er den mest populære. Strikkene av bambus legges vinkelrett på hverandre (ett lag på kort vei og ett lag langt) som gir plankene mer stabilitet. Vertikale bambusgulv er laget med striper av bambus som står på enden. Dette gir den ferdige planken et stripet utseende. Den siste stilen er strandvevde gulv. Her er avfallsstrimlene opprettet fra de andre to, belagt med harpiks og komprimert til planker ved bruk av høy varme. Dette er faktisk det sterkeste av de tre valgene.

Installasjon

Bambusgulv kan installeres på tre forskjellige måter. Hvis det er en undergulv av tre, kan bambusen bli spikret eller stiftet, det samme som du ville ha et tregulv. Bambusgulv med bredere konstruksjon eller tverrsnittslag skal installeres som et flytende gulv og kan installeres over undergulv som ikke vil ta negler som betong. Bambusgulv kan også limes fast, men dette er best overlatt til en profesjonell.

Brukes

Bambusgulv kan installeres i alle rom i huset, med unntak av badet, i motsetning til tregulv som ikke kan stå opp til fuktighet. La bambus sitte ute i åpningen i 72 timer før du installerer den slik at den kan tilpasse seg forholdene i rommet.

Funksjoner

Bambus er et miljøvennlig alternativ for gulv. Bambus er et gress og kan fylle seg raskt. Høsting av bambus gjør faktisk planten vokse raskere enn om den var igjen alene. (Det kan vokse så mye en 2 fot på en enkelt dag.) Bambusgulv kan farget og ferdig for å gi det enten et formelt eller uformelt utseende. Bambusgulv kan være naturlig eller karbonisert. Forskjellen oppstår på grunn av hvor lang tid bambusen er kokt. Jo mer det er kokt, desto mørkere blir det.

Fordeler

Bambusgulv er enkle å rengjøre; koste alt fra 25 til 50 prosent mindre enn tre; kommer med garantier hvor som helst fra 10 til 25 år; kan installeres over et bredt spekter av undergulv; og harpikser det er laget med, har ekstremt lave nivåer av formaldehydutslipp. Bambusgulv har eksistert siden 1980-tallet, men det tok tid for det å komme seg som en av de beste gulvene. Disse gulvene er konstruert slik at toppen er så jevn som et trægulv, men det viser også ut de karakteristiske egenskapene til bambus som graining og knutene. Bambusgulv ser alle sine egne ut.

Andre artikkelen

Slik installerer du fliser i et hjørnebacksplash
Forskjell i konstruert tre- og laminatgulv
Detalj Master Wood Burning Tips
Hvordan å designe hjem for funksjonshemmede
Den beste måten å fjerne keramisk belegg
Hvordan reparere en rottende dekk rundt et over bakken basseng
Hvordan bygge en billig solvarmer
Slik installerer du End Cap eller Carpet Reducer på laminatgulv
New Hampshire forordninger om Mobile Home Tie-Downs
Baderom Renoveringsprosjekter
Om Builder Floor Plans
Slik bytter du stemningen i hjemmet ditt ved hjelp av farge
Tømmerrammehåndverktøy
Hvordan kutte flis for hånd
Stil av glass til dusjkabinett
Hvordan å reparere et murstein hus
Hvordan finne lengden på en Stair Stringer
Hvordan bygge en Wood Railing for utendørs tretrapper
Informasjon om skumisolering
Hvordan lage en fire-sesong veranda