Effekten av glassfiberisolasjon på hjernen

Effekten av glassfiberisolasjon på hjernen  Glassfiberisolasjon er et energieffektivt og kostnadseffektivt produkt som senker energiregningen ved å opprettholde en optimal temperatur i hjem og kontor. Glassfiber har høy termisk ytelse, brann- og fuktmotstand, forhindrer luftrensing og gir en levetid på service. Bruken av materialet har imidlertid møtt kontrovers og omfattende forskning har etablert sine kjente helsefare, særlig på sentralnervesystemet (CNS) og hjernen. Helseffekter av glassfiberisolasjon skyldes de ulike bindene som brukes i produksjonen, inkludert formaldehyd, styren og metyletylketon (MEK).

Neurotoksiske virkninger

Ifølge David M. Whiteacre i boken 'Anmeldelser av Miljøforurensning og toksikologi, volum 203, 'eksponering for formaldehyd i boligfiberglassisolasjon kan forårsake irreversibel nevrotoksisitet og neurodegenerative forstyrrelser. Nick H. Proctor et.al., i boken 'Proctor and Hughes' kjemiske farer på arbeidsplassen, 'opplist metyletylketon som en nevrotoksisk og eksponering for MEK i glassfiberisolasjon som årsak til svimmelhet, kvalme, hodepine, depresjon og bevisstløshet. Ifølge Teresa Holler i boken 'Holler for din helse' er styren giftig for nervesystemet, og eksponering for styren i glassfiberisolasjon forårsaker atferdsendringer, konsentrasjonsproblemer, depresjon, tretthet, hodepine, minneproblemer og svakhet.

Hjertekreft

Formaldehyd er et kreftfremkallende stoff og eksponering for glassfiberisolasjonsformaldehyd forårsaker hjernekreft. Ifølge John D. Spengler et.al., i 'Indoor Air Quality Handbook,' beboere av mobilhjem som er utsatt for glassfiberisolasjon, har økt risiko for hjernekreft. Ifølge Andre E. Baert i boken 'Biomedical and Health Research,' forårsaker langvarig eksponering for styren i glassfiberisolasjon hjernesvulster og kreft. < h2> Sentralnervesystemet Skade Løsningsmidlene som brukes i glassfiberisolasjon påvirker sentralnervesystemet på samme måte som alkohol gjør. Ifølge Russell Kick i boken 'Du blir løyet til,' forårsaker kronisk inntak av formaldehyd i glassfiberisolasjon ved lave doser at nervesystemet endres og skades. Disse CNS-effektene forekommer i form av ubehag, hodepine, svimmelhet, anoreksi og søvnløshet. Ifølge California Department of Public Health forårsaker hyppig eksponering for glassfiberisolasjon permanente endringer i sentralnervesystemet, hvor symptomene inkluderer personlighetsendringer, dårlig koordinering, tretthet og dårlig konsentrasjon.

Andre artikkelen

Custom Master Bathroom Vanity Ideas
Slik planlegger du en bærbar bygning
Slik rammer du et hjørne med metallpinner
Workshop Organisasjon Ideer
Hvordan farges skap uten sliping
Treskjæring og dreieverktøy
Hvordan lage et drømmehus for barn
Hvordan bygge en vegg med metallpinner
Hvordan påføre epoxy på en garasje etasje
Slik reparerer du små eller store hull i veggene dine
Slik installerer du en vask og servantskap
Dampdusj Installasjon
Typer av rørflenser
Kan jeg legge til en skjerm til min døråpning?
Hva gjør godt sandpapir?
Hvordan tørke-Rack Wood
Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
DIY planlegger å legge et rom over en garasje
Slik installerer du Gips Wallboard
Hvor kan du kjøpe Trafficmaster Flooring?