Hvordan male og dekorere en stiftelse

Hvordan male og dekorere en stiftelse 

1.

Trykkvask eller skrap og vask gammel gammel maling av steinen. Bruk skraper, filler, skrubber og en bøtte med såpevann. Fjern rester og skylle til steinen er helt ren. La det tørke grundig.

2.

Velg en betongmaling som komplimenterer resten av hjemmet ditt. Utsikt over fargen til trimmen rundt taket og vinduene. Du finner en annen farge som setter av resten av landskapsarbeidene dine eller dekorative hager, gå for det. Trimmen kan alltid males for å matche fundamentet, til minimal pris.

3.

Bruk en bred rulle og børster for å male fundamentet. Bruk kanten av børsten til å 'kutte inn' alle kanter og hjørner først, børsting maling inn fra kanten noen få inches. Starte i midten, rull på maling i en V-formasjon, lapping slagene dine til området er dekket og alle kanter er utjevnet. Hvis fundamentet er laget av en dyp murstein, i stedet for glatt stein, bruk børstene til å belegge seg i sporene, og glatt ut maling med mindre ruller. Pass på at jakkene dine er like jevne og glatte som mulig. Påfør noen frakker, om nødvendig. La malingen tørke helt (vanligvis ca 2 4 timer).

4.

Velg noen stenciler som passer til resten av landskapsarbeidet ditt. Dette kan være enkelt vedbend eller et tilfeldig bladmønster, eller du kan gå for en hel gitterplankmural hvis du er ambisiøs og kunstnerisk. Bruk liten betongmaling i prøvestørrelse for å legge til elementer du vil ha. La malingen tørke grundig.

5.

Seal malingen med betongforsegler. Påfør forsegleren på samme måte som du brukte maling i trinn 3 - først kutt i kanter og rull deretter på en jevn frakk. Påfør to strøk hvis du bor i et område med ekstreme temperaturer. Forsegling ditt fundament vil beskytte det mot sol og andre naturlige, korroderende elementer.

Lære å male og dekorere et grunnlag er ikke vanskelig, og vil legge til rette for appell til ditt hjem. Selv om prosessen kan være tidkrevende, er resultatene verdt det. Du vil øke både den visuelle skjønnheten til huset ditt, og verdien av eiendommen.

Andre artikkelen

Tips om flislegging av en vegg
Hvordan kutte 12X12 Marble Wall Tiles i 4X12 Pieces
Slik får du virkelig skinnende tregulv
Slik installerer du Allure Floor
Ulemper med betonghjem
Slik dekker du kjøkkenbenkene
Wood Pellet Analysis
Hvordan å belegge laminatgulv
Hvordan remodel en 3/4 bad
Hvordan Estimere Taktekk Jobs
Kan du farge kjøkkenfliser?
Garasje Gulv Epoxy Farger
Hvordan klippe A2 Stål med en Hacksaw
Slik Sand Tre Gulvplater
Slik installerer du Cement Roof Tile
Hvordan å remodel baderom kraner
Trenger jeg en ruller å installere Linoleum?
Hvordan reparere utvendige tre dører
Slik installerer du Marble Mosaic Tile
Tips om å organisere små baderom