Slik installerer du et beadboardloft

Slik installerer du et beadboardloft 

1.

Mål takflaten. Bestem hvor mange planker av beadboard du trenger, med ekstra planker for utklipp. Beadboard er vanligvis 3 u0026 # xBD; tommer bred, 8 fot lang og 5/16 tommer tykk.

2.

Prime og lakk eller flekk beadboardplankene. La dem tørke helt før de festes til taket.

3.

Monter beadboardplankene vinkelrett på takbjelken. Du kan se bjelkene hvis du har fjernet den gamle gipsvegget fra taket. Hvis du ikke planlegger å fjerne gipset, kan du finne takbjelken ved hjelp av en studfinder. Kjør caulk-linjer på alle ledningssteder.

4. Ved hjelp av 4d etterbehandlingspik, hamrer du det første brettet på plass, begynner med riflet kant mot veggen.

5.

Bor pilothull gjennom plankens ansikt nær veggen og spik kanten til bjelkene.

6.

Slip den rillede enden av neste plank under den første planken ' s tunge. Hold en blokk av tre mot den andre plankens tunge og trykk den med en hammer, passe sporet og tungen sammen tett. Spik den andre planken på plass bare gjennom tungen ved hjelp av neglelakk. Fortsett med denne metoden til du kommer til den siste planken.

7.

Klipp den endelige planken for å passe. Vanligvis vil den siste planken være for bred, så bruk et bord eller en sirkelsag for å kutte den til riktig bredde. Sett den siste plankens spor over tungen på den forrige planken, bor pilothullene og spik den siste planken gjennom ansiktet som du gjorde med den aller første planken. Til slutt legg til støpningen din for å trimme takets omkrets.

Tips og advarsler

 • Overvei å bruke 'presset beadboard' i stedet for trepanelpanelene. Presset beadboard er tynnere, lettere og ofte lettere å installere. Vær oppmerksom på, Men det pressede beadboardet kommer vanligvis i fire fotplater og trenger fortsatt maling eller flekker.
 • Ikke vær panikk hvis du finner ut at taket ditt ikke har perfekte 90 grader vinkler. Hvis du trenger å kutte en beadboardplank i unormal form for å imøtekomme for en litt 'skrå' vegg, prøv å sikre at planken er skjult så mye som mulig av støpningen.
 • Hvorfor bosette seg for et vanlig, malt tak eller et stygt 'popcorn' tak? Bruk av beadboard-paneler som tak kan skape en attraktiv og koselig følelse i et rom. Og best av alt, beadboard-paneler er ikke bare billige, men også enkle å installere.

  Andre artikkelen

  Utvendig metall skorstein rør installasjon
  Hvordan tegne en hjerte
  Hvordan bestemme når du skal redecorere ditt hjem
  Hvordan lage Cement Trapper
  Slik setter du en full slab Granite Backsplash
  Hvordan lage en usynlig låse for innvendige dører bilder
  Slik bestemmer du kvadratfilmer
  Slik samler du regn fra et bygg uten gutter
  Hvordan klippe Mosaic Tile for en Backsplash
  Slik tegner du et badrom med dusj
  Hvordan leie verktøy for teppe installasjon
  Hvordan Estimere Husets Solar Potensial
  Limit Switch Vs. Snap Action Switch
  Slik fjerner du skruene
  Liste over maskinvare som trengs for en Murphy-seng
  DIY Installer Granittveggfliser
  Tips om å velge Remodeling Entreprenører
  DIY utedusj
  Ideer til å oppgradere en countertop uten å bytte den
  Slik holder du septiktanken din i bruk