Hvordan lage et bad Makeover

Hvordan lage et bad Makeover 

1.

Et bad makeover er også en stor investering siden det bringer opp verdien av hjemmet. Det første du må gjøre er å bestemme hvor mye makeover du har råd til. Dette er vanskelig fordi kostnaden ikke alltid ende opp som planlagt. Fargeskjemaet er også viktig, så vær sikker på at du får det helt fra begynnelsen. Det kan være kostbart og tidkrevende hvis du bestemmer deg for å endre senere.

Dette betyr at du velger lakkfarge og kjøper matchende tilbehør som håndklær, dusjgardiner, søppelkasser, etc. Maling kan gjøres når som helst, men jeg valgte å gjøre det først. Jeg ville ikke at maling skal dryppe på Ny flisegulv.

Min baderoms makeover er et dårlig eksempel fordi jeg fortsatte å legge til mer som nye baseboards, forfengelighet osv. Allikevel viste det seg bra og det er ok . Pluss arbeidet ble gjort av meg og en venn, så jeg måtte ikke betale noen entreprenører. Det lønner seg å undersøke på nettet hvordan du gjør det selv.

Før du måler, fyll i nagelhull og sand for å gjøre det glatt. Hvis du erstatter elementer som en forfengelighet, fjerner du dem før du maler, det gjør det mye enklere. Vær sikker på at du måler alt minst to ganger og skriv det ned. Hvis badet er lite som min, er hver tommeltall. For eksempel, min nye forfengelighet måtte være den samme størrelsen som den gamle, eller det ville ikke passe.

3.

Det betaler seg også å sjekke prisene på flere steder før de kjøper noe og skriv det ned. Steder som Home Depot og Lowe s er best for maling, lysarmaturer, bademøbler og byggematerialer. Walmart, K-Mart, Penney og Sears er gode for tilbehør.

Jeg er en av de menneskene som må se det og føle det før jeg kan sette alt sammen. Så, jeg kjøpte ingenting på nettet. Å skrive alt ned er en stor hjelp. Ellers glemmer du hvor du så hva og til hvilken pris. Jeg tok også bilder på mobiltelefon som en påminnelse og å vise andre og få sin mening.

4.

En av de siste beslutningene for badetilpasningen var flisen til gulvet . Mange av flisene var for store til et lite bad, så jeg valgte veggfliser og vi la det diagonalt. For veggfliser til arbeid måtte vi imidlertid legge to undergulv for ekstra støtte. Det holder seg bra med tanke på det er veggfliser.

Gulvene skal legges før du legger alt tilbake, bortsett fra grunnplankene de går over flisen. Jeg gikk med treplanker, men jeg m ikke så sikker på at fliser ikke ville ha vært et bedre valg på grunn av fuktighet og også for utseende.

Ikke desto mindre er badet makeover en suksess og ser bra ut. Jeg har også bestemt meg for å få badekaret tilkoblet en gang snart, det ser kjedelig ut nå.

Et bad makeover kan være en utfordring, men trenger ikke å være hvis du har en plan. Faktisk kan det være morsomt når du går. Som du går med, synes flere ideer å komme i tankene, og det er derfor det vanligvis tar lengre tid enn forventet. Men tiden er vel brukt!

Andre artikkelen

Kjøkken tak stiler
Slik legger du Granit Tile Grout
Verktøy for forming Cement
Laminatgulv Kjøper Guide
Hvordan klippe Blacktop
Hvordan lage en Faux Concrete Countertop
Hvordan bygge med forsendelsesbeholdere
Hvordan male Sheetrock
Hvordan bygge i flomsoner
Moderne Peis Mantel Forslag
Slik legger du Trex Decking
Den beste måten å isolere et hus på
Slik installerer du Cement Board
Slik kommer du ut av ditt elektriske rutenett
Trinn for å bygge et sett hjemme
Hvordan bygge en krypteringsrommet til tilgangsdør fra en tilknyttet garasje
Slik installerer du et toaletttett
Slik kombinerer du to soverom
Hvordan å refinansere en verdens sauna bad
Kan du sette tregulv på betonggulv?