Hvordan å refinde skap

Hvordan å refinde skap 

1.

Fjern innholdet fra skuffene og skapene. Legg skuffene på en beskyttende barriere som visqueen. Fjern skapdørene, og fjern deretter maskinvaren fra dørene.

2.

Påfør stripperen på overflaten med riktig pensel. (En stripper fungerer best på plan overflater.) La det fungere for tidsrammen som er angitt på beholderen. Før du påfører strippen til vertikale flater, må du lese etiketten for å være sikker på at den kan brukes på denne måten.

3. Fjern den brukte stripperen med en kittkniv. Sett brukt stripper i en metallbeholder, da den vil brenne gjennom en plastbeholder. Påfør mer stripper om nødvendig. Se 'Kitchen Cabinet Re-facing er enkelt!' i Referanse-delen nedenfor for flere poeng på applikasjon av stripper.

4.

Fjern stripper fra små spor med tannpirk. Det kan ta noen flere programmer for å fjerne maling fra spor. Husk å forlate strippen alene hvor lenge produsenten foreslår.

5.

Gni de flade overflatene med stålull som ble dyppet i stripperen. Hvis kornet i treet er høyt, bruk rettstrekk. Hvis ikke, bør en sirkulær bevegelse brukes. Rengjør treet mellom strøk med en fuktig ren klut. Dette vil øke hastigheten på prosessen samtidig som det nye kappet ikke trenger å kutte gjennom en hvilken som helst brukt stripper. Gjenta denne prosessen for skufffronter. Hvis innsiden av skuffene ble malt, kan du også stripe dem også.

6.

Rengjør alle avfargede flater med en fuktig ren klut og la dem tørke før du påfører den nye overflaten. Bruk den nye flekken eller lakken i flere tynne lag slik at de tørker grundig. kan også sitte mellom lakk lakk med en fin stålull for å gjøre visse små bobler ikke dannet under tørkeprosessen.

Tips og advarsler

 • Sjekk det valgte produktet for å være sikker på at det kan brukes på vertikale overflater. Avhengig av stripperen som brukes, kan det hende du må legge på et strøk for hvert lag maling som fjernes. Ta stripperen ut arbeidet. Hvis det fjernes for tidlig, kan prosjektet bli frustrerende.
 • Ikke bruk et isplukk eller lignende metallobjekt for å fjerne stripperen fra sporene, da de kan skade skogen. Ikke la strippen røre annen overflate enn den som blir strippet. Ikke bruk en stripper i et uventilert område.
 • Når som helst det er snakk om refinishing noen form for treverk, vil forskning om prosessen bidra til å holde frustrasjoner til et minimum. Det viktigste å huske er å la strippen gjøre arbeidet. Les beholderen nøye for lengre tid for å forlate produktet på treet og for sikkerhetsspørsmål også. Beskytt også området rundt skapene for å unngå skade på andre kjøkkenartikler.

  Andre artikkelen

  Hva er en Dewalt XRP?
  Hvordan Finne toppkanten av flis på veggen
  Kjøkken tilstøtende rom Ideer
  DIY Skjulte Dører
  Slik oppretter du tilpasset Windows i Revit
  Hvordan bygge en moderne benk
  Slik legger du et kjøkkenskap til betongvegger
  Typer av tømmergulv
  Slik bruker du en Starrett Micrometer
  Hvordan lage en bambus takbehandling
  Jordtyper for stiftelser
  Hvordan remodel en 5x8 bad
  Hvordan bygge dekorative takbjelker
  Hvordan smelte is i takrenner
  Hvordan velge Trim Color for et hus
  Hvordan sammenligne Miter Saws
  Hva slags isolasjon bør settes under en betongplate i en garasje?
  Slik fjerner du vinylgulvlimmer før du legger keramiske fliser
  Abatement Asbest fjerning
  Triks for bøyningsrør