Hvordan kutte en sirkel på en tabellen

Hvordan kutte en sirkel på en tabellen 

1.

Det første trinnet i å kutte en sirkel med en bordsag, er å lese og forstå instruksjonene som fulgte med strømverktøyene dine og ha på deg beskyttelsesbrillene. Sikkerhet er den viktigste delen når det gjelder arbeid med kraftverktøy.

2.

Tegn en linje radiusen til sirkelen vekk fra bladet. Du må også ha et skyvebord tilgjengelig. Du vil bruke den til å styre din kutting.

3. Legg et pivotpunkt på toppen av radiuslinjen med en negl og hamre den i noen få millimeter. Klipp neglen om en 1/4 ' vekk fra overflaten av glidebordet og legg sømmen til et punkt. Dette vil bli brukt som en pivot for å spinne veden mens du setter opp sirkelen.

4.

Plasser midten av torget ditt på toppen av svingpunktet og hammer den ned og stikker den til den spissede spiken. Dette gjør at treet kan snurre, slik at du får tilgang til alle sider av treet.

5.

Klipp av de fire hjørnene av brettet først, skape en ottekant. Hold treet fast til glidebordet for å hindre at det spinner på svingpunktet og ødelegge kuttene du har laget.

6.

Etter at ottekantet har blitt kuttet, kutt hjørnene igjen for å skape en form med 16 sider kalt en heksadesnitt. Du vil begynne å legge merke til at de mer spisse sidene du kutter av, jo mer treet ser ut som en sirkel.

7. Fortsetter å kutte punkter av treet, saktere langsomt roterende sirkelen på svingpunktet. Flytt brettet sakte fremover, skjær av punkter og utjevner sidene av treet. Går sakte og med glatte slag vil sikre at du har en jevn, godt utformet sirkel.

Her er et helt nytt spinn på å klippe en enkel sirkel. Følg disse enkle trinnene nedenfor, og med litt øvelse og litt tålmodighet, vil du imponere vennene dine med din bordssagegenskaper. Forsikre deg om at du utviser ekstrem forsiktighet med verktøy og alltid bruker verneutstyr.

Andre artikkelen

Hvordan sammenligne priser på peisinnlegg
Statlige tilskudd til solinstallasjoner
The Best Bathroom Fixtures
Slik installerer du fliser over laminatgulv
Hvordan bestemme seg for gode ideer for ombygging av badet ditt
Gjør det selv Wall Foam Isolasjon
Hvordan å sette ansikt stein på peisen
Hvordan lage et lydisolert rom
Hvordan bygge en elv hytte
Ideer for å fargelegge tregulv
Slik legger du baderomsfliser på kryssfiner
Hvordan tynne en glidende glassdør
Hvordan identifisere Monel
Slik kombinerer du laminatgulv og fliser
Ideer for å legge ut flis
Montering av en Faux Wood Beam
Hvordan å fullføre kjeller vegger med en damp barriere
Hvordan å tette en murstein
Hvordan skjære med en Dremel Drill
Slik løser du Vinyl Siding som er bølget eller bøyd