Hvordan å refinfinere et kjøkken

Hvordan å refinfinere et kjøkken 

Raffinere et kjøkken

1. Fjern alle rotene fra kjøkkenet ditt og skru opp kjøkkenet ditt, vær forsiktig med å kople skåpdørene dersom de er panelt, siden maling vil Ikke hold fast på smuss eller fett. Fjern kjøleskapet og rengjør gulv og vegg. Tørk skapene tørr når de er rene.

2.

Fjern alle skapdører og skuffer og all maskinvare til et sted med god ventilasjon. En foldout arbeidsbord er et godt valg. Skru maskinvaren til skrapkartongen for senere maling, og så mister du ikke skruer. Hvis du har tenkt å male apparatene dine for å matche farger, bør du enten maskere dem ved dette trinnet eller fjerne dem til et uteområde for å male dem. 3.

Sand alle skapdørene dine, skuffene og kabinettene som begynner med grovkorn sandpapir og deretter ditt middels grit og avslutt med ditt fine grit. Reparer eventuelle bukser. eller hull som bruker trepuss og sand dem glatt samtidig. Bruk din rettsporskrutrekker til å snu i hjørner med biter av sandpapir. Tørk skapene dine for å fjerne alt støv og rester.

Paint din boks, dører og skuffer. Maskinvare o Hvis du også har pæreområdet, vil du bare sprøyte utsiden av armaturet. Tillat en tørketid (basert på produsentens anbefaling) og sett deretter lysene sammen igjen og slå dem på.

Bruk pinnøkkel og andre verktøy (du kan trenger stikkontakter og tanger) for å fjerne vasken din ved å koble fra rørene og linjene. (For laminat benkeplater med dråpe i type vasker.)

Bruk din dråpeklute for å beskytte overflatene dine og mal dine kjøkkenvegger og tak.

9.

Rengjør laminat benkeplaten, inkludert gjenværende caulk av den gamle laminat benkeplaten. Mål og prefit laminatet og deretter, etter produsentens anvisninger, bruk dowels og lim for å feste det nye laminatet til ditt gamle laminat. Relaminer din backsplash også.

10.

Fjern misfarget fugemasse fra en flisebordstøtte og ryggplugg med en groutskraper eller et Dremel-verktøy. Rengjør og regrout flisebordet.

11.

Sett på nytt kjøkkenskapene dine med re- ferdig maskinvare. Sett på nytt vasken med kjøkkenkrok under leppen. Sett på igjen alle apparater unntatt kjøleskapet ditt. Rengjør kjøkkenet igjen, og fjern alt tape og dråpekluter.

ned vinylplastene i et nøytralt steinutseende over en datert vinylgulv. Hvis gulvet ditt er flis, rengjør og tetning det. Hvis gulvet ditt er tre, bruk en fargekamper på riper og en god refinisher. og hele kjøkkenet ditt bør bli refinished.

Tips og advarsler

 • Meld venner og familie over en lang fire dagers uke slutt og få dem til å hjelpe deg på ulike prosjekter. Gi masse god mat og start og stopp på en tidsplan slik at ingen brenner ut. Dette prosjektet kan legge til betydelig verdi for hjemmet ditt, men det betyr mye fysisk arbeid.
 • Nye ferdigheter gjør at gamle ferdigheter ser verre ut. Hvis du oppdaterer ferdigstillingene på kjøkkenet, kan du få de tilstøtende rommene til å være loslitt.
 • Når du refinish et kjøkken, betyr det at du skal oppdatere overflatene. Det ligner på renovering, med unntak av at du ikke vil endre noe, men overflaten er ferdig. En fullstendig renovering betyr ofte en viss grad av riving. Målet med et raffineringprosjekt er å forlenge levetiden til skap, benkeplater, gulv, maskinvare og til og med lysarmaturer mens de holder seg til et stramt budsjett. Dette er et utmerket alternativ for villaeiere som ønsker å selge sitt hjem uten å investere i en fullstendig renovering av kjøkkenet.

  Andre artikkelen

  Hvordan få fliser og teppe å møte
  Gelbrannsikkerhet
  Tree House Design og konstruksjon
  Slik tar du ut en gammel avfallshåndtering
  Slik installerer du et nytt bad forfengelighet
  Hvordan lage en Patio Fire Pit
  Skal Vanntett gips brukes i et kjeller vaskerom?
  Dusjalternativer for små baderom
  Excel Pressevaskertips
  Slik maksimerer du batteriets ytelse for batterier
  Slik installerer du en Delta Scroll Saw Blade
  Composting Toilets u0026 Lukt
  Hvordan bygge Garden Shed Foundations
  Teppe Strekk og rengjøring
  Slik limer du ned en solid bambusgulv
  Tips til flisekjøkken
  Hvordan flytte toalettet opp for å installere gulv under det
  Den beste måten å isolere kjelleren på
  Hvilken type manmade bord kan brukes til en kjøkkenenhet?
  Hvordan lage en 45-graders vinkel kutt på en Laminat kjøkkenbordet