Hjemmekontor design tips

Hjemmekontor design tips 

Separat rom

Det ideelle hjemmekontoret vil være et eget rom fra resten av hjemmet, et ubrukt soverom eller kjellerområde uten forstyrrelser. Hjemmekontoret trenger å ha en dør og være i et rolig område av hjemmet. Dette er viktig for konsentrasjon og i tilfelle klienter besøker hjemmet. Virksomheten som utføres fra hjemmet, vil vokse og trives dersom området behandles som et faglig miljø. Fortrinnsvis vil hjemmekontoret være nær en inngangsdør, slik at klienter som besøker ikke trenger å reise gjennom hele hjemmet.

Behovet inkluderer skrivebord, en solid stol og dekorasjoner. En full størrelse skrivebord og credenza er å foretrekke i motsetning til små bordplater uten skuffer. Dette gir brukeren muligheten til å ha en stor plass til datamaskinen, pennholdere, tape dispenser, filholder og telefon. En skriver og arkivskap er også viktig. Hjemmekontormøbler som inneholder arkivskap og skriverstativer som kompletterer skrivebordet, er ønskelig.

Tilbringe flere timer på hver dag i hjemmet krever komfortable, ergonomiske sitteplasser. Brukeren må prøve flere kontorstoler for å finne en som er den mest komfortable. Bare å bruke en egen stol fra hjemmet er ikke tilrådelig, fordi disse vanligvis ikke er komfortable etter flere timers arbeid eller justerbar for å passe på skrivebordet. En ekstra stol eller et lite kjærlighetssete for besøkende / klienter sammen med et lite bord til papirarbeid er også ønskelig.

Dekorasjoner

Dekorasjoner må være smakfulle og profesjonelle. Ikke mer enn ett eller to familiebilder må vise. Motiverende plakater er riktige, så vel som landskap. Uansett om det vises på veggen eller på skrivebordet, er det nødvendig med en kalender. Små planter satt rundt i rommet gir et uformelt, men faglig miljø.

Desk dekorasjoner varierer i henhold til brukerens behov og ønsker. Sørg for at ledig plass er tilpasset for optimal bruk og produktivitet. For eksempel vil venstrehåndede hjemmekontorarbeidere ha et annet arrangement av skrivebordet

Deling av et rom

Hjemmekontorer som befinner seg i et rom som allerede er okkupert, som i stuer eller kjøkkenområder, trenger fortsatt en liten skrivebord og skriverholder. Arkivskapet kan ligge andre steder dersom rommet har en premie.

Hjemmekontorlokaliteten må være borte fra områder med høy trafikk og høye støyforstyrrelser. kontorområde fra stuen ved bruk av planter satt strategisk rundt kontorområdet og en liten romdeler.

Sørg for at resten av medlemmene i hjemmet vet at mens du arbeider, er rommet som Kontoret ligger i er utenfor grenser. Dette sikrer en rolig atmosfære for møter, telefonkonferanse erstatning og konsentrasjon.

Belysning

Belysning er nødvendig for hjemmekontoret. Plasser skrivebordsområdet i nærheten av et vindu for å holde fra å ha et dystert eller mørkt område der du skal arbeide. Små lamper på skrivebordet gjør det mulig å lyse lys mens du er på datamaskinen eller jobber med andre oppgaver. Overhead fluorescerende belysning vil jage bort skyggene i rommet og skape en lys, arbeidsatmosfære. Antallet personer som jobber hjemmefra, minst deltid, øker i denne alderen av telekommunikasjon. Det er viktig å ha et hjemmekontor-design som er kompatibelt med den daglige rutinen i hjemmelivet. Det spiller ingen rolle om hjemmekontoret er et eget rom eller bare et ekstra område i et rom; det må være et komfortabelt og produktivt område.

Andre artikkelen

Hvordan Square Rough Timber
Slik gjenoppretter du trinnene på en betongportal
Slik fjerner du Berber Loopteppe fra Betong
Slik installerer du solceller for hjem
Grunnleggende Snekkerverktøy og -tips
Baderom Remodel Ideer på et budsjett
Hvordan gjenopplive en porselenvaske
Kjøkken Remodeling Statistikk
Slik installerer du et toalett på en 4-tommers rør i betong
Veggformingstyper
Kravene til ARC-feilbrytere
Slik installerer du en metallgassrør
Hvordan bli kvitt strukturert tak
Hvordan kan jeg klippe min egen buede kant på granittflis?
Installasjonsveiledning for loftsstiger
Hvordan finne den firkantede filmen av et område som har forskjellige lengder på hver side
Hvordan konvertere Wood til Pellet
Slik fjerner du betong fra miksere
Travertinproblemer
Slik måler du strøm med en klemmåler