Hvordan kutte flis med en våt sag

Hvordan kutte flis med en våt sag 

1.

Sett flisesagen opp på et stativ, stort bord eller annen flat, solid overflate. Gi nok plass til at pumpen og slangen kan henge over kanten.

2.

Slip slangen og pumpen i bøtte med rent vann. Slangen skal løpe uhindret ut av bøtte. Pass på at pumpen alltid er dekket med vann, og sørg for å legge til mer vann etter behov. En 5-gallons bøtte fungerer best for omfattende kuttearbeid.

3.

De fleste kuttere er utstyrt med avtagbare justeringsverktøy. Disse låses enkelt på plass og gir en rett eller vinklet kutt. Plasser flisen på den flyttbare platen, sørg for å justere målmarkeringene opp med sagbladet. Sørg for å flytte platen vekk fra bladet før du slår på maskinen.

4.

Sett på beskyttelsesbrillene.

5.

Kontroller alle plugger og tilkoblinger før du slår på saga. Vri sågen på kort for å sikre at det går vann på bladet. IKKE BRUK SAGEN VED Vann IKKE RUNER OVER BLADEN! Hvis alle delene ser ut til å fungere som de skal, fortsett til trinn 6.

6.

Plasser gummiproppen i vannet gjennom åpningen før du bruker flisekutteren. Slå på saga. Ved å bruke lav til moderat trykk, før du styrer flisen gjennom kuttet, må du holde hendene vekk fra bladet. Slå av saga etter bruk. Unplug.

7. Når du har fullført kuttene dine og sørget for at maskinen er slått av og koblet fra, må du fjerne vannslangen og pumpen fra skuffen. Flytt enden av flisesagen med taupluggen av kanten av bordet. Plasser bøtten under og fjern stoppet.

8. Skyll maskinen med rent vann, og sørg for å fjerne alt flisbelegg fra bladet, vannet, flisplaten og eventuelle vedlegg.

Tips og advarsler

 • Tile cutters kommer i forskjellige størrelser, inkludert 7 ', 10' og 24 '. Pass på at du velger en kutter som er riktig dimensjonert for flisene dine.
 • Pass på at du tillater 1/8 ' fra alle målinger for bladtykkelsen.
 • Det er best å bruke en vått flisesag i et stort åpent rom eller ute. Våt skjæring kan bli rotete. Pass på at du har mange håndklær på hånden for å rengjøre opp.
 • Når du rengjør vannet, skal du skrape alle store fliser i en søppelpose før du dømmer vannet i en avløp.
 • BRUK IKKE TILE CUTTEREN OM VANN IKKE ER RUN OVER BLADEN! Dette kan føre til skader på skader, fliseskader, og viktigst av alt, BODY SKADE. Hvis vannet ikke flyter, må du kontrollere at slangen er løsrevet og vannpumpen er helt dekket med vann. ovennevnte er fullført, ta ut maskinen og kontakt en feilsøking før gjenbruk.
 • Arbeider på et fliseprosjekt og usikker på hvordan du bruker en vått flisesag? Denne enkle guiden vil hjelpe deg med å fullføre prosjektet på kort tid!

  Andre artikkelen

  Slik holder du dusjdørene dine skinnende rent
  Hvordan kutte laminatgulv rundt varmeovner
  Hvordan scorer Keramisk Tile
  Hvordan fikse løs skruer
  Hvordan installere laminatgulv på en betong kjeller gulv
  Hvilke verktøy trenger jeg å lure og tape gips?
  DIY Vaulted Ceiling
  Hvordan henge en Panel Cabinet Door
  Ideer for isolering av et garasje tak
  Trinn-trinn-instruksjoner for å bygge en kjøkkenøye
  Hvordan bygge en tre truck rack
  Tile Installasjonsmetoder
  Slik bytter du bladet i en Bosch gjenvinnende sag
  Slik Hang Replacement Windows
  Prosedyrer for et system-bygget modulært hus
  Hvordan reparere Inside Corner Gips
  Slik Wire Spotlights
  Kjøkken Oppsett Tips
  Slik festes en stige til en rack
  Gipsveggbånd DIY