Slik installerer du DuraStone Tile

Slik installerer du DuraStone Tile 

1.

Vær sikker på at undergulv og underlag er av en type som er akseptabel for bruk med DuraStone. Se ressursdelen i denne artikkelen for en lenke som vil hjelpe deg å forstå hva dette produktet kan og ikke kan legges over. Undergulv av tre må være fri for bevegelse og ufullkommenhet. Det må være minst 18 'luftgap under undergulvet. Enkeltlagsgulv må dekkes med underlag for å oppnå en total tykkelse på en tomme. Fest underlag med 1 1/4' ringhalsespiker eller divergerende stifter. Svært underlagsflater måler seg og fylle hull som er større enn 1/32 '.

2. Legg et tørt flis på flisene slik at kantene ikke har en rad på mindre enn halvparten en flis. Forsikre deg om at ingen av flisensømmer vil være direkte over noen underflooring sømmer. Bruk en kalklinje til å markere fra midten av hver vegg, rett overfor den andre, for å dele rommet i like kvadranter.

3.

Påfør DuraSet-klæbemidlet med den hakkede trowelen, i den ene halvdelen av rommet. Pass på at du ikke over- eller underlager limet for å hindre vedheftproblemer, samt for å hindre at limet kommer fra klemme mellom flisene.

4. Tillat DuraSet å tørke til en kliss før du installerer fliser. Klistrende, tørt lim vil vende fra blått til rydde. For å sjekke om limet er klart , trykk en finger fast i det klare limet. Limet bør ikke holde seg til fingeren når det er klart. Ikke bruk vifter til å tørke limet til dette punktet, eller topplaget tørker, slik at undersiden ikke klarer å kurere ordentlig

5.

Begynn midt i rommet, sett din første flis i hjørnet av stedet der kalklinjene møtes midt på rommet. Pass på at flisene er firkantede med veggene.

6. Legg hele rækken mot sideveggene på samme måte.

7.

Legg alle rader i samme var som i trinn seks. DuraStone kan gå på med en gang plassert, slik at du kommer til resten av klebemiddelområdet.

8. Sett de kuttede sidene av fliser inn i veggene når du får

Gjenta trinn tre til åtte i den andre halvdelen av rommet.

10.

p> Bruk 100 pundvalsen til å rulle hele gulvet i begge retninger for å trykke flisene fast i limet.

11.

La gulvet tørke i flere dager før noen rengjøring er ferdig. Tetning sømmen med en gulvtetning.

DuraStone er et merkenavn av en produsert 16x16 tommers fliser som ofte er laget for å ligne marmor eller annen naturstein. Den kan skåres med en verktøykniv og knuses langs kuttlinjen, eller kuttes med en fliseresag. Hvis du trenger mer enn en boks med DuraStone for å dekke det tiltenkte området, anbefales det at du nøye sjekker koden på siden av kartongen for å sikre best mulig fargekamp. Det anbefales også at du blander DuraStone-fliser fra hver boks for å blande eventuelle fargeforskjeller under installasjonen.

Andre artikkelen

DIY garasje med drivhus
Hvordan velge en benkeplate
Verktøy for å kutte kanalbrettet
Slik installerer du fliser bak en vedovn
Slik beregner du vekten av et partikkelplater
Hvordan beregne leie ganger per kvadratfot
Hvordan sette på Metal Roofing
Slik installerer du en Formica kjøkkenbord
Hvordan lage sementtrapper utenfor
Tips om å legge til glassfiberisolasjon i loft
Slik lager du stabiliserte Adobe-tegninger
Definisjon av turbiner
Reparasjon og vedlikehold av asfalt
Porch Ideer Bruke Murstein
Hvordan bygge dine egne kjøkkenskap
Slik monterer du en Glass Vessel Sink
Kan du plassere et basseng på toppen av en trekk?
Typer av Trenches for helling av betong
Hvordan male skap med en HVLP sprøyter
Den enkleste måten å hente betong for dekkfottøy