Slik fjerner du konstruksjonslim fra gips

Slik fjerner du konstruksjonslim fra gips 

1.

Bruk vann for å fjerne limet hvis det fortsatt er vått. Tørk forsiktig av med en våt svamp eller klut. Ikke sukk gipsvegget, da dette kan skade overflaten.

2.

Kjøp limfjerner for å fjerne tørket byggemateriale. Sitrusbasert, soyabasert og løsningsmiddelbasert er noen vanlige typer limfjerner. Disse kan alle bli funnet i din lokale maskinvarebutikk. Alternativt kan du prøve å bruke mineralske ånder.

3.

Påfør limborttageren eller mineralsk brennevin på det tørkede byggemidlet. Følg produsentens instruksjoner. Vanligvis må limbortføreren forbli på det tørkede byggemidlet i flere minutter før det forsiktig skrapes bort.

4.

Skrapt bort tørket lim med et flatt verktøy, for eksempel en gipsveggkniv. Dette bør være din siste utvei, da papirflaten på gipset sannsynligvis vil bli skadet. Omfattende skade på papiroverflaten vil kreve et lag med felles sammensetning.

5.

Dekke området med et tykt lag med leddforbindelse, hvis det har blitt skadet papirflaten på gipset. Tørk den tørkede forbindelsen med 100 grit sandpapir, om nødvendig. < / p> Konstruksjonslim kan være vanskelig å fjerne fra gips. Papirflaten av gips er lett å skade. Hvis det er grovt ved fjerning av limet, kan det hende du må reparere overflaten med et lag med blandet stoff. Prøv å løfte limet forsiktig ut. Unngå en metode som vil forårsake omfattende skade på gipset. Hvis du finner ut at klæbemidlet er umulig å fjerne, eller hvis fjerningen ender opp med å forårsake alvorlig skade, må du kanskje erstatte gipsplaten helt.

Andre artikkelen

Trinn for etterbehandling av kjelleren
Slik beskytter du metallverktøy
Hvordan male dusj keramiske fliser
Hvordan installere et tak
Hvordan kjenner jeg en dowel?
Kokepumpe Blinkende Installasjon
Slik bruker du merkingsverktøy
Hvordan finne et hus i Springfield, Missouri
Hvordan installere Pine Plank Gulv for en kjeller
Slik reparerer du en Cold Patch Driveway
Slik beregner du for kvadratfilm av et hvilket som helst område
Slik bestemmer du kvadratfilmer
Hvordan varme en flytende gulv
Hvordan bygge en katt vindu veranda
Slik lager du en vintage atmosfærisk stil i hjemmekinoanlegget
Hvordan sjekke dimensjonert tømmer
Cultured Stone Peis Ideas
Slik isolerer du crawlspace og holder tårnene litt varmere
Hvordan bygge en murstein Chimney Chase - Ny eller Erstatt Gamle
Slik bytter du bladet på en Fein MultiMaster