Slik bytter du etasje

Slik bytter du etasje 

1.

Med din hammer og flatbar fjerner du alle gulvkledninger i rommet. Fjern den gamle gulvet ved å kile flatbaret under plankene og pynte dem opp og ut. Forsiktig gå over undergulvet i seksjoner, trekke opp svale gulv negler eller andre hindringer som forblir.

2.

Rull ut gulvfiltet i overlappende rader i hele rommet, stift det hvert par meter.

Start en halv tomme ut fra en vegg, legg de første fire kursene med nye gulvplanker for hånd. Plasser plankene slik at tungen vender ut mot rommet. Bor pilothullene og kjør i treskruer hver fot eller så langs begge kanter av den første raden av planker. Fest sporet av hvert nytt kurs rundt tungen i det forrige kurset, og trykk tavlene tett sammen når du skruer dem ned. Kutt endestykkene i størrelse med din såpesag.

4.

Sett opp gulvspikeren med kompressoren og sett den på de fire banene du har lagt. Legg resten av kursene ved å sette de nye brettene på plass, hekse spikerens dyse ned over tungen, og slå utløsermekanismen med kjøpesenteret for å kjøre i neglen.

p> Fortsett over gulvet med nye kurs til du kommer til motsatt veggen. Legg de siste kursene for hånd som du gjorde de første kursene (fordi du vil være for nær veggen for å bruke sømmeren). Stopp en halv tommers fra motsatt veggen.

6.

Sand og ferdig gulvet og installer gulvet.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller når du bruker en gulvspiker eller gips så
 • Reparasjon og etterbehandling av et gammelt tregulv er nesten alltid å foretrekke å erstatte det. Hvis din gamle plankgulv er råtnende eller på annen måte utryddet, se den som en mulighet til å installere en ny versjon av den gamle klassikeren. Nytt gulv er installert ved hjelp av spesialdesignede gulvspikere som kjører i neglene med lufttrykk som utløses av sving av en hengekøye (for å presse plankene så tett sammen som mulig ettersom spikeren er inndrevet). Ikke glem å gjøre avhendingsarrangementer for alle rippede gulvene som du har på hendene dine.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du lakk fra kjøkkenskap
  Hvordan fjerne Caulk fra en Bathub
  Alternativer til tradisjonelle trappbanister
  Slik bruker du nye asfalt helvetesild
  Slik bruker du en annen bryterboks
  Slik bruker du en ringtestindikator
  Slik installerer du takløse tepper for betong
  Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
  Buss til RV Konvertering
  DIY Stone Finer
  Slik lagrer du solenergi
  Slik installerer du en forhåndsformet dusjnisje
  Metal Roofing Options
  Installasjonsinstruksjoner for Bellawood Hardwood Floors
  Hvordan koble opp en gasspeis
  Gjør det selv: Refinishing Antique Cottage Kjøkkenskap
  Hvordan konvertere en kan lyse til et spor lys
  Slik installerer du en vinyldusj riktig
  Hvordan lage teppe i stykker
  Slik installerer du Durock badmurer