Hva er en trådlås?

Hva er en trådlås? 

Hvordan tråkklokker arbeider

Tråkklokker er flytende polymerer som du børster på skruene på en skrue før du trekker bolten eller skruer fast festet på plass. Polymeren siver inn i hull og mikroskopiske hull og groper i metallet rundt trådene og trådbanene. Polymeren setter og hardner, forsegler trådene på plass og forhindrer vibrasjon fra å løsne festeanordningen.

Egenskaper

Det krever bare en dråpe eller to for å tette trådene. Polymeren kurer bare i fravær av luft, noe som gjør det enkelt å rydde opp spill. Den våte trådlåseren på gjengene smører også festeinnretningen når den er skrudd inn. Dette gjør det vanskeligere å skrue bolt eller skrue, og det kan til og med gjøre det lettere å sette skruen. Når de er satt, motstår trådlokkene ekstremt trykk og hard vibrasjon.

Typer

Trådlåsene kommer i flere 'styrker'. Lette styrbare avtagbare trådlåsere arbeider med feste opptil 1/4 tommer og er bra for bolter du kanskje en gang må fjerne. Mellomstyrkefjerner fungerer med festemidler opptil 3/4 tommer. Den er litt sterkere, men likevel avtakbar.
Høy styrke permanent trådlåsere arbeider med festemidler opp til 1 tommer. Det gjør en permanent tetning som motstår fjerning. Høy styrke wicking fungerer også for festene opp til 1 tommer. Det henger opp i tråder ved kapillær handling som danner en sveise mellom porøse metalldeler.

Fjerning

For de fleste avtagbare formuleringer av trådlåsere, kan festeelementene fjernes med håndverktøy og løftestang. Permanente trådlåsere kan demonteres med en kombinasjon av varme- og kraftverktøy. Trådlåsere er vurdert av deres holdkraft i pund per kvadratmeter (PSI). Permanente trådlåsere kan vurderes så høyt som 3000 PSI eller mer.

Identifikasjon

Produsenter av trådlåsere generelt fargekod deres formuleringer for å gjøre dem lettere å identifisere. Tunge trådlåsere har en tendens til å være rød, mens lette avtagbare trådlåsere kan være lilla eller blå. Trådlåsere kommer i små flasker fra 5 til 250 milliliter og kan bli funnet på maskinvareforretninger, bilbutikker, hobbybutikker og VVS-leverandører. Gjengede skruer og bolter har lenge hatt problemer med å løsne på grunn av vibrasjon. Løse deler kan falle av, bruke overdrevet og forårsake alvorlige sikkerhetsproblemer. Moderne kjemi har kommet opp med en løsning på problemet: trådlåsing.

Andre artikkelen

Slik fjerner du limt keramisk flis
Hvordan Grout Slate Fliser
Hvordan kutte en Vinyl benkeplate
Plastrørinformasjon
Verktøy for kjøkkendesign
Typer Baderomsvasker Med En Pedestal Forfengelighet
Slik installerer du gulvfliser ved siden av et badekar
Klassifisering av elektriske kabler
Slik fjerner du arklinoleum
Hvordan måle en dørpinne bredde
Typer materialer som brukes i komposittdekk
Slik installerer du et Toto Soiree toalett på en flisegulv
Kvadratmeter til kvadratmeter-konvertering
Hva er Crystal Floor Finish?
Slik installerer du Wilsonart kjøkken benkeplater
Slik installerer du ulike typer støping u0026 amp; trim
Elektriske byggekoder i La Jolla, California
Hvordan bygge en fruktstativ
Brick Wall Farger
Hvordan lage en Wood Loading Ramp for Mobility Scootere