Tips for Gipsvegg Mud

Tips for Gipsvegg Mud 

Klarblandet mudder

For nybegynnere er det lettest å bruke ferdigblandet gjørme. Det finnes flere forskjellige typer ferdigblandet fellesforbindelse. Noen er designet for taping og andre er laget for belegging. Etiketten vil indikere hva det anbefales for. Hvis du er usikker, bør felles sammensetning som tilsier å krympe mindre, brukes til belegging. De andre typene (noen ganger kalt 'all-purpose') kan alle brukes til taping.

For den første kappen er krymping en god ting. Bånd som er innebygd over leddene, må etter hvert bli skjult, noe som er lettere hvis fellesforbindelsen under båndet krymper. Det er den samme grunnen til at gipsplater har en skråkant, eller innrykk, hvor de møtes. Avstengede ledd er lettere å gjemme.

For den andre kappen er krymping en dårlig ting. Siden du prøver For å dekke bånd og gjemme dem, trenger du en sammensatt sammensetning som ikke vil krympe. Også de typer sammensatte stoffer som ikke krympes, er vanligvis lettere å sand, en annen ønskelig funksjon.

For den tredje kappen ( den polske kappen), kan du enten bruke. Uansett hvilken du velger, bør du først vanne opp slammen for å få en tynn (men ikke rennende) konsistens. Tynn fellesforbindelse kan tørkes helt og enkelt og etterlater en glatt og polert overflate.

Innstillingstype Mud

Innstillingstype fellesforbindelse kan være vanskelig å jobbe med, så bruken er ikke anbefalt for nybegynnere. Ulike typer innstillingstype fellesforbindelse har forskjellige tørketider. Den tid de tar for å tørke, er vanligvis en del av navnene sine. Vanlige tørketider inkluderer 5, 20, 45 og 90 minutter. Begi Nners kan ha det vanskelig å fullføre et stort prosjekt på så kort tid.

For tørk, avhenger sammensatt sammensetning av en kjemisk reaksjon som er initiert ved kontakt med vann. Derfor er det viktig at produsentens instruksjoner for blanding følges nøye. Vanligvis må du fylle en bøtte med en viss mengde vann. Legg sakte tørrpulver til vannet, rør hele tiden. bestille og legg vann til pulveret, da dette vil føre til en klumpete blanding som er nesten umulig å bruke. Gipsvegg gjørme er et annet begrep for felles sammensetning. Det brukes til å legge inn papirgipsbånd over gipsveggene. Deretter dekker dekkene og dekk de båndene. Før du kjøper gipsgull, bør du bestemme hvilken type du trenger. Hvis det er et lite prosjekt, kan det hende du vil bruke en sammensatt sammensetningstype på grunn av den korte tørketiden. Klarblandet gjørme er best for store prosjekter.

Andre artikkelen

Hvordan Stucco en yttervegg
Slik installerer du en MDF Beadboard
Slik legger du til et hovedkort
Hvordan å beregne lineal føtter
Installasjon av doble kjerne døde boltlås
Olde Century Colors Milk Paint Instructions
Ulemperne med en varmepumpe
Hvordan bygge alkovehyller
Hvordan lage en keramisk fliselegging
Sammenlign kjøkkenskapsmerker
Slik installerer du sterling dusjdører
Hvilken teknologi brukes i Walt Disney konserthus?
Slik hindrer du regnet fra å flyte under Vinyl Siding ved stiftelsen
Hva er elementene som trengs for et nytt husbygg?
Billige måter å isolere en bygning
Enkle måter å spare vann på
Slik installerer du fliser i et sildbeinmønster
DIY Hengsler
Slik sjekker du et batteridrevet batteri
Slik installerer du Batt-isolasjon på et loft