Tie-down krav til produserte hjem

Tie-down krav til produserte hjem 

Hvorfor bruke Tiedowns?

Når mobilhytter er bygget, plasseres de på et stålkassett som har aksler og hjul festet til mobilitet. Siden de ikke er pålagt å bli plassert på et fast grunnlag (som et nettsted som er bygget hjemme er), er de mye lettere i vekt enn et nettsted bygget hjemme ville være. Når disse hjemene er satt opp, er de vanligvis plassert på betongpier (som er sementert i bakken), løfter dem slik at de har en krypterom under. Uansett hvor hjemmet skal være, kan stormer med store vindar utvikle seg, og vinden kan strømme under hjemmet og løfte den oppover. I tillegg er hjemmet bygd i rektangulær form, og vind som går over toppen kan skape oppløftingsaktivitet. Det er av disse grunnene at hjemmene må forankres til bakken.

Tiedown Krav

Krav til antall slips nedturer som trengs for å forankre hjemmet, vil avhenge av lengden på hjemmet og dens beliggenhet. Flere klynger er nødvendig i kystområder der det er mer stormaktivitet og mer skadelig stormhistorie. For å bekjempe vindstyrken brukes to typer slips ned. En loddrett slips brukes over taket av et enkelt bredt hjem for å bekjempe vindskader. En diagonal slips ned brukes til å knytte rammen ned til bakken. Dette bekjemper vind fra å løfte opp hjemmet. Enkeltvåte hjem krever begge typer slips ned. På grunn av vektfaktorer krever et dobbeltrom mobilt hjem bare det diagonale slipset for å forankre hjemmet og rammen til bakken.

Bruk av Tiedowns

Antall diagonale slips nedfaller fra tre til fem per side i mindre stormfareområder. I kystområdene brukes fire til syv per side for å betjene det større behovet. For enslige hjem er vertikale bånd (på takområdet) kreves to til fire, avhengig av lengden på hjemmet. Mer kan brukes til større forsikring mot storm og vindgjerv. Hvis hjemmet har vedlegg eller andre sider, bør en ingeniør fra fylket konsulteres for å få kunnskap om hvordan man skal binde hjemmet tilstrekkelig. Noen lån krever ingeniør å inspisere båndene og gi sertifisering om at hjemmet er tilstrekkelig forankret og arealet trygt.

Ankre

Diagonal slips er festet til hjemmene 'stålrammen, som er festet med rammeankre. type rammeanker som brukes, avhenger av jordens type i området. I tilfelle hvor en betongbase helles, skal et betonganker installeres. Andre typer ankre brukes som er konstruert for å holde seg tett i ulike jordarter fra stein og hard leire til myke og sandholdige jordarter. Disse ankrene er konstruert og testet tid.

Kontakt eksperter

Når du undersøker riktig oppsett av et hjem, la det være til ekspertene. Profesjonell mobillevering og oppsett av besetninger er trent for riktig og trygt oppsett og installasjon av bånd og ankre som passer best for området. Hvis en uerfaren person vurderer å takle jobben, bør de gjøre det under veiledning av en bygningsinspektør eller opplært mobilbygger. De vil instruere deg For å være sikker på at boligen er nivellert før forankring. Sjekk om du er i en sone som anses som høy risiko, og det er behov for ekstra bånd. Finn ut jordtype i området for å være sikker på at de riktige ankre blir brukt. Finn hvor kabler, ledninger, gass, kloakk og vannledninger er før ankre plasseres. Pass på at alle forankringsforsyninger oppfyller spesifikasjonene og er motstandsdyktig mot korrosjon og vær. Følg eksplisitt retning gitt med alle forsyninger. Når du er i tvil, ring din fylkeskontor kontor for råd. Fremstillede (mobile) boliger krever at de er permanent festet til bakken. Modulære boliger (også produsert) er plassert på et fast fundament som forankrer dem til bakken. Byggingen av et mobilhus styres av HUD (Institutt for boliger og byutvikling) og er ikke inspisert av lokale myndigheter, men hvert fylke innen hver stat vil ha egne krav til hvordan husene skal settes opp slik at de er sikkert festet til bakken. Når værforholdene inkluderer stormer og store vindforhold, er det produserte hjemmet ikke et trygt sted å være med mindre hjemmet er tilstrekkelig forankret til bakken. Dette gjøres med ankre og binde nedover.

Andre artikkelen

Architectural Patio Roof Truss Ideas
Ornamental Iron Bending Tools
Slik installerer du keramiske fliser over eksisterende fliser
Hvordan lage ditt hjem grønt og lagre
Slik løser du gipsvegger med tekstur
Gipsvegg tekstur pistol teknikker
Granitt benkeplater
Installasjonsinstruksjoner for vedovn
Hvordan spare penger på hjemme tillegg
Hvordan å isolere på bekostelig måte din Windows
Slik installerer du fliser på sementplater
Hvordan velge den riktige telleren
Slik Tile Wooden Trapper
Slik installerer du overflatemontert utvendige skodder
Slik legger du til en hånddusj
Slik fjerner du Old Countertop
Slik jobber du trygt med asbest
Slik fjerner Tile Mortar fra en kjøkkenteller
Hvordan bygge en garasje, Pole Barn, House
Slik kjøper du en helix vindturbin