Hvordan lage en fire-sesong veranda

Hvordan lage en fire-sesong veranda 

1.

Bestem dimensjonene du vil ha på rommet, og om du vil ha en katedral eller et annet høyere tak. Du kan velge et lite rom med plass til to til fire personer, noe som gjør det til et samtaleområde eller et sted å lese. Eller du kan velge å gjøre plassen stor for å imøtekomme familien din og se på TV.

2.

Velg plasseringen for fire-sesongen verandaen, som vanligvis er bygget av en kjøkken, stue eller soverom.

Bestem om verandaen skal innføres via en 30- eller 36-tommers sving- eller skyvedør, en bred dør-mindre gå gjennom eller hvis det ikke er vegg å skille solstue fra rommet det støter til.

4.

Velg et vindu design som inneholder skjermer. Vinduer kan være kasse, gliding, enkelt- eller dobbeltheng, fortelt, vev eller palladium. Når du velger et vindu, velg et design som er i tråd med de andre vinduene i huset ditt. Hvis de andre vinduene i huset ditt mangler rister, bør din solrom også være gridless.

5.

Vurder fordelene ved å bruke et annet utvendig sidespor enn resten av huset ditt. Murstein, ekte eller kunstig stein, stucco eller vinyl sidespor er noen alternativer. Vegger må isoleres med tilstrekkelige stikkontakter som byggekode dikterer for ditt område. Innvendige vegger kan være malt, papiret eller dekket med perlebrett.

6.

Planlegg takvifter, takvinduer og vindusdeksler for å blokkere solen på varme dager. Bestem om du vil at taket skal være alt glass eller hvis du vil ha et typisk shingledtak. For taket vil du ha et standard tak eller tre, og vil du ha bjelkene til å vise? Hvis du opplever kalde vintre, kan en peis være en del av planen. Generell oppvarming og air condition for rommet kan være et tillegg til ditt eksisterende system eller baseboard elektrisk varme kan brukes til kalde dager mens åpnede vinduer kan være løsningen for varme dager. Du vil kanskje inkludere en dør til utsiden.

7.

Bestem hvilken type gulv du vil ha; fliser eller tre er de mest populære. I begge tilfeller bestemme hvilken retning du vil ha flis eller tre som skal legges. Ditt valg må også koordinere med det tilstøtende rommet.

8.

Tegn planen. Tenk deg å stå ved døråpningen til det nye tillegget for å avgjøre hvor vinduene skal være og deres bredde og høyde. Trekk linjene til veggene og plasser vinduene og ytterdøren (hvis ønskelig).

Tips og advarsler

 • Sørg for at utendørsrommet ditt solrom vil okkupere kan imøtekomme den innenfor eiendomslinjen og gjeldende servitører og bort fra etablerte nødvendigheter som en septiktank og begravde forsyningslinjer.
 • Anken av sollys i en fire sesong veranda kan også være skade. Rommet kan være varmt om sommeren.
 • En fire-sesong veranda, også kalt en solsalong, prosjekter fra huset og har vinduer på tre vegger. Alle disse vinduene gir en kilde til passiv solvarme. Du kan designe en fire-sesong veranda fra bunnen av som et tillegg til huset ditt eller ved å konvertere en eksisterende åpen veranda. Som et oppgradert oppvarmet rom, kan kvadratfotene på verandaen bli inkludert i den totale kvadratfoten av huset ditt.

  Andre artikkelen

  Slate Tile Shower Ideas
  Hvordan bygger jeg en skylight for en veranda?
  Takisoleringsteknikker
  Hvordan kutte teppefliser
  Ideer for Do-It-Yourself Garage Conversion
  DIY Sliping Terrazzo Gulv
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  Slik setter du en drenering i et plastrør
  Slik festes en granitt benkeplate til et skap
  Metal Roof Vs. Arkitektoniske helvetesild
  Slik legger du til en trebearbeidingsvisning
  Ideer til glasspeiser
  Hvordan lage bakdørsteg
  Tips for å installere Congoleums DuraCeramic
  Slik installerer du Garage Isolasjon
  Hvordan bygge en Master Bedroom Suite
  Hjem forbedringer som øker eiendomsskatt
  Peis og skorsteinkonstruksjon
  Glassfliser Instruksjoner
  Slik installerer du Wireless Door Chimes