Alternativ husbygging

Alternativ husbygging 

Cob Method

Cob-metoden er en av de minst kostbare typer alternativ hjembygning. Metoden bruker en blanding av halm, sand og leire, som deretter støpes for hånd og formet til vegger. Cob er en arbeidsintensiv metode; hele prosessen krever aktiv blanding og støping og er veldig rotete arbeid. Kobedesign er rost for sin allsidighet, og for den lunefull stil og karakter som kan formes til hvert enkelt hjem. Cob-konstruksjon gjør at du kan forme huset ditt til tilpassede former og kurver, noe som gjør den til en ideell byggestil for de som ønsker å uttrykke seg kreativt.

Cordwood Construction

Cordwood-konstruksjon ved hjelp av log-endestykker å skape veggene i hjemmet. Ved hjelp av cordwood-stykker kan byggeren gjøre god bruk av logger som kan være uegnet for andre prosjekter. Cordwood er rimeligere enn andre logbyggingsmetoder, er ikke arbeidsintensiv, gir god isolasjon på grunn av tykkelsen på veggene, og er et godt valg for de som ønsker en miljøvennlig byggemetode.

Halmballe

Lag ditt eget adobe-stilhus med halmballemetoden. Halmballehjem er innrammet med tre, og veggene blir så stablet med halmbaler. Veggene er stabilisert - vanligvis med kyllingertråd - og dekkes deretter med stuckatur for holdbarhet og estetikk. En fordel med halmballehjem er at halm er en rimelig og fornybar ressurs, og konstruksjonen er relativt enkel. En viktig fordel for halmballekonstruksjon er at den gir utmerket isolasjon, noe som sparer så mye som 75 prosent av oppvarming og kjølingskostnader til et tradisjonelt hjem.

Overvejelser

Alternative metoder - for eksempel cob, cordwood og halm bale - kan være en miljøvennlig løsning for å bygge hjemmet ditt, men husk at det er mer å vurdere enn bare personlig preferanse.

Bestem om alternative byggemetoder er tillatt i ditt område, og ikke begynn å bygge før du vet regler og bestemmelser for din plassering.

Husk at alternative byggemetoder passer til forskjellige klima. Garanter din suksess ved å velge den metoden som imøtekommer vær og temperaturendringer der du bor.

Bruk ressursene dine med omhu. Vurder de naturlige elementene som er tilgjengelige for deg, og velg en konstruksjonsmetode som hjelper deg med å utnytte dine lokale ressurser på best mulig måte. Alternativ hjemmekonstruksjon er en måte å bruke tilgjengelige ressurser på og skape et tilpasset hjem. Enten for økologiske grunner, eller bare å uttrykke deg gjennom uvanlig hjemmedesign, bør du vurdere at det er mange byggemetoder og konstruksjonsdesigner som er tilgjengelige for å bygge ditt alternative hjem.

Andre artikkelen

Hvordan konvertere skap til arbeidsområder
Installere lap sidespor
Slik fjerner du asfaltfliser
Slik bytter du en Backsplash
Slik installerer du et akrylrør
Kitchen Design Ideas Online
Ideer til å oppdatere en Ranch-Style Home
Slik senterer du fliser
Slik Refinish Gamle Betong Steps Bruke Dekorative Cement
Gamle Typer Asbest Siding
Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem
Slik bytter du kjøkkenskapsstøping
Roof Shingle Alternativer
Ideer for små kjøkken remodel på et budsjett
Hvordan lage mest mulig energieffektive hjem i nabolaget ditt
Hvordan legge til Beadboard til kabinett dører
Hvordan å skinne kobber wire med en kniv for å fjerne isolasjon
Hvordan male Brushed Rustfritt Hvitevarer
Hvordan lage en vinflaske vannfontene
Hvordan lage kjøkkenskap gul