Slik sikrer du en bassengstige

Slik sikrer du en bassengstige 

1.

Sikre stiger til grunnbasseng ved å skru skinnene inn i sidene av bassenget, så vel som langs kanten av bassengdekk. Du kan også kjøpe bassenget trinn for å sette i vannet langs bassenget veggen. Trinnene veies slik at de ikke beveger seg i vannet eller under svømmers vekt. Slike tiltak kan brukes i over bakken bassenger som har festede dekk.

2.

Fest stiger til toppskinner av ovennevnte basseng hvis dette er aktuelt. Mange stiger kommer med hull som allerede er boret i toppen av stigen til dette formålet. Svømmebassenger med rekkverk kommer vanligvis med hull som allerede er boret i et av rekkverkene. Hvis hull ikke allerede er boret, må du selv bore hullene.

3.

Sørg for at de borede hullene har samme avstand fra hverandre på stigen som de er på skinnen. Hvis du for eksempel borer hull i stigen 1 fot fra hverandre, bør de borede hullene på røret også være 1 fot fra hverandre.

4.

Finn muttere og bolter som match størrelsene på hullene du boret og plasser bolten gjennom. Stram mutteren slik at stigen, når den skyves på, ikke beveger seg i det hele tatt.

5.

Plasser plastsandesker på bunndelen på stigen, ringen på stigen som berører gulvet i bassenget. Å gjøre dette vil veie den nederste ringen ned og forhindre at stigen løfter seg når du går på den. Bruk sandbag som ikke er fylt full for å hindre at sandbagen rives eller rives og for å hindre at sand sprer seg i bassenget.

Tips og advarsler

 • Overvei Plasser sand eller andre former for vekt inne i plaststiger for å veie dem og forhindre bevegelse.
 • Manglende ordentlig sikring av poolstigen er uforsiktighet som kan føre til skader. Hvis en bassengstige ikke er sikret og en svømmer skritt på bunnen og stigen forsøker å topple, kan de falle, slå hodene sine på bassengbunnen og muligens drukne. Hvis bassengstigen trekker seg tilbake under svømmerens vekt, kan det føre til blåmerker eller knuste bein for svømmeren eller i et revet basseng over bakken.
 • Ulike typer bassengstiger er tilgjengelig for både i bakken og over bakken svømmebassenger. Fordi noen av de tidligere modellene av overliggende bassengstiger forårsaket mange skader og uhell, skapte designere sikrere stiger og tok dem i bruk. For å unngå skader eller andre problemer, må en poolstige sikres riktig.

  Andre artikkelen

  Slik fliser du en dusj
  Tregulv versus laminatgulv
  Slik installerer du skap og benkeplater
  Spridd betongreparasjon
  Garasje Gulv Epoxy Farger
  Hvordan Kutte Metall Trim
  Slik monterer du en trevise
  DIY Vindu Sette Wood
  Slik legger du baderomsmuren fliser
  Ladderstatninger
  Gips og vannskade
  Hvordan donere møbler til veldedighet i Michigan
  Slik installerer du en ny gasspeis
  DIY solpaneler hjemme
  Slik rengjør du en Oak Wood Door med en Refinishing Strip
  Hvordan bygge tre veranda trinn
  Hvordan starte en Regency Gasspeis
  Slik installerer du en matte glass oval vaskevaske
  Hvordan installere tregulv gulv rundt en peis
  Hvordan installere Stone Tile Flooring