Kitchen Renovation Planning

Kitchen Renovation Planning 

Budsjett

En feilberegning som vil drepe et renoveringsprosjekt er en budsjettfeil. Martha Stewarts online primer for renovasjonslister for kjøkken er et realistisk budsjett som en primær bekymring. Det anbefales også å sette opp et ekstra fond for nødsituasjoner som kan oppstå under prosessen. Ved å definere nøye hva du kan bruke for hele renoveringen , inkludert entreprenør, arbeidskraft, materialer, finish og innredning, vil du føle deg mer i kontroll når utgiftene begynner. Et budsjett vil også hjelpe deg med å begrense dine prioriteringer, slik at du bruker pengene dine på det som er viktigst for deg.

Gulvplan

'Denne gamle huset' -kunnskapene har blitt renovering av kjøkken i årevis, og den første vurderingen med kjøkkenplanløsning er et designarmatur som kalles 'arbeidstrekanten.' Dette refererer til plassering av kjøleskap, vask og komfyr i forhold til hverandre. Målet er å holde dem relativt tett sammen. Tolv til 26 fot er anbefalingen for den totale avstanden når alle tre benene i trekanten er lagt sammen. En passer best til ditt hjem og arkitektoniske rom. Den tradisjonelle U-formen, L-formen og kjøkkenet bidrar mest til arbeidstrekanten og gir best mulig tilgang til alle kjøkkenutstyr og utstyr.

Spesielle bekymringer

Martha Stewarts kjøkkenreparasjonsplanleggingsguide spør disse Spørsmål: Hva skal du gjøre på kjøkkenet ditt? Hvilken slags kokk er du, en hurtiggjørende måltidskunstner eller en dyktig kokk? Overvei hvem som skal bruke kjøkkenet, og hvis de har noen spesiell høyde overveielser eller høyre- eller venstrehendighet som vil påvirke plasseringen av visse inventar eller bekvemmeligheter. Du kan ønske å ha et kjøleskap som trekker ut som en skuffeskuff i stedet for den typiske side-by-side eller topp-og-ned-kombinasjon Kanskje du trenger plass til to ovner i stedet for bare en, eller du og dine betydelige andre er begge veldig høye og vil ha en hevet benkeplate. I tillegg har du kanskje alltid drømt om en øy toppet med marmor eller granitt til baking. Dette er alle hensyn du trenger liste ut før du kjøper apparater eller velger farger. Designer Patricia Gaylor for 'This Old House' antyder at dette stadiet skal gjøres før budsjetthensyn markerer alt fra listen. Gaylor antyder at du alltid kan pare ned overflødige gjenstander senere, men det beste kjøkkenet kommer fra alle dine ideer og detaljer blir formet sammen.

Stil og farge

Det er rett og slett uendelige valg for kjøkkentemaer og farger. Martha Stewart foreslår at du går gjennom alle valgene for å komme til stilen og føle deg som den beste. Begynn å se gjennom hjem forbedring magasiner og nettsteder. Lag lister, kopier fotografier og kompilere all informasjon du kan til et bindemiddel. Etter å ha sett gjennom favorittene dine, begynner du å fokusere på smaken din i et bestemt tema eller stil. Tenk bondegårdskjøkkenet, med et stort forkle på forsiden og gammeldags kjøleskap med isboks-stil. Eller kanskje en toskansk følelse med myke, gyldne farger og mye strukturert stein. Et moderne kjøkken kan kombinere biter av forskjellige utseende, men avhenger av de elegante linjene av rustfritt stål, granitt benkeplater og slank maskinvare. På dette stadiet i planleggingen kan du bli bedt om å konsultere en designer hvis budsjettet tillater.

Ansette en entreprenør

Når planene dine er på plass og du vet hva du virkelig vil, er det å ansette en entreprenør et viktig skritt for å starte prosessen. Martha Stewarts planleggingsguide foreslår at du snakker med venner og familie som har vært gjennom denne prosessen før og be om navn. Kontroller at entreprenøren har et godt omdømme med lokale bygningsbureauer og er medlem av Better Business Bureau. Etablere og registrere deg foran på alle forbedringer som skal planlegges, timing for ferdigstillelse og forventninger gjennom hele prosessen. Entreprenør kan også hjelpe deg med å planlegge de nødvendige renoveringsproblemer som omhandler det elektriske systemet, rørleggerlinjer eller tillegg av vinduer eller vegger. Kjøkken i moderne hjem har forvandlet seg fra et strengt utilitaristisk rom til et rom hvor matlaging, underholdende, arbeid og avslappende er engasjert i dagliglivet. Når du vurderer å renovere kjøkkenet ditt, planlegger du godt, er den beste gaven du kan gi deg selv. Max Alexander, forfatter for 'This Old House Magazine,' antyder at seks uker med planlegging er et must for å få det riktig. Du vil spare tid og penger og redusere frustrasjon ved å organisere ideene dine på flere viktige områder.

Andre artikkelen

Garasje Oppvarming og kjølesystemer
Hvordan bygge et hus i en flom
Loft design tips
Slik installerer du Garage Isolasjon
DIY Tile Backer
Hvordan lage en toskansk pergola
Hvordan kutte Sheetrock for innfelt lys
Sunrooms Made Easy
Slik bytter du på kjøkkenbordet ditt effektivt
Ulike måter å fullføre gips
Hvordan trekke opp et gammelt tregulv
Gjør det selv: Refinishing Antique Cottage Kjøkkenskap
Slik beregner du kobberplatertykkelse etter vekt
Hvordan å bytte et bad kabinett speil
Retningslinjer for installasjon av NWFA tregulv
Slik finner du og bruker lagerhusplaner
Slik reparerer du Old Cracked Plaster Walls
Kontor Interiørdesign Sjekkliste
Slik anker du en bolt på en murvegg
Slik løser du en knirkende keramisk gulv