Hvordan kutte Travertin Tile

Hvordan kutte Travertin Tile 

1.

Marker flisen som skal kuttes med blyant. Bruk rettkant og / eller snekkerens firkant for nøyaktighet. Merk lett, så det blir lett å rengjøre senere.

2.

Velg et verktøy for kutting. Ved å kutte rundt en dør eller dusjhode, bruk vinkelsliperen med et diamantblad festet.

3.

Plasser flisen på det våte sagbordet. Slå av strømmen, sørg for at flisene er firkantede på bordet. Stik opp blyantmerket med sagbladet. Slå på strømmen til saga og gjør kuttet. Klipp sakte , som å klippe for fort, kan føre til at flisene fliser.

4.

For en L-form, kutt til krysspunktene i krysspunktene og drei deretter flisen til linje opp det andre merket som skal kuttes. Slå av strømmen til saga for å justere det andre kuttet.

5.

Klipp det andre merket til du kommer til skjæringspunktet og slå av så løft flisen forsiktig og bruk et lite trykk for å klemme de to stykkene, med ekstra forsiktighet på kuttstykket som skal være oss ed. Klippets hjørne må kanskje rengjøres med sag eller vinkelsliper, da du ikke kan kutte hele veien gjennom en L-formet kutt.

6.

Bruk vinkelsliper for å lage kutt rundt dørpinne. Selv om våtsaven kan brukes, er det enklere og raskere med vinkelsliperen.

Marker flisen som skal kuttes. Plasser flisen på sagkassen eller arbeidsbenken. Pass på at arbeidsbenken eller saghestene har flate og robuste overflater. Gjør kuttet sakte for å unngå kippeklosser og / eller brudd.

8.

Rengjør alle blyanter før du installerer flisen. Sten, spesielt Travertin, er et porøst materiale, og noen ganger er blyantene vanskelig å gå av. Mærker som ikke tørkes av med en fuktig svamp, kan kreve bruk av aceton.

Tips og advarsler

 • Sandkanter hvis de skal være utsatt. Hold våtsaken full av vann. Merk lyspennemerker, spesielt når du arbeider med stein, for enkel fjerning.
 • Bruk alltid vernebriller når du bruker kraftverktøy. Vær forsiktig når du arbeider med elektroverktøy. Bruk Vær forsiktig når du bruker elektriske verktøy rundt vann. Følg advarselsetiketten på acetonflasken.
 • Kutting Travertin fliser er enkelt hvis du bruker de riktige verktøyene. En våtsag er best for rette eller L-formede kutt. En vinkelsliper med et diamantblad er best for kutt der det trengs et hakk, rundt en dørstolpe eller for et dusjhode, for eksempel. Disse verktøyene kan kjøpes eller leies i de fleste lokale forbedringsbutikker.

  Andre artikkelen

  Levetid av helvetesild
  Slik rengjør du Resin Off Saw Blades
  Slik oppvarmer du en betongplate
  DIY Vaulted Ceiling
  Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
  Metoder for passiv solvarme
  DIY Tile Tub Repair
  Slik legger du til en stein ansikt til cinder blokk
  Hvordan å koble til strøm til en garasje
  Hardwood Gulvstyrke og tetthet
  Slik trimmer du et interiørvindu
  Enkle veibeskrivelser for å bygge et skurfelt
  Utvendig Maling Farge Ideer Med Kalkstein
  Fordelene ved Sliping av Stone Flour Mills
  Slik klargjør du et gulv for teppefliser
  Slik installerer Commercial Garage Flooring
  Slik legger du flytende gulvbord
  Slik måler du graden for en paverterrasse
  Hvordan å reparere laminat gulv som bucks opp i døråpninger
  Hvilken type stein er kalkstein?