Tips for dusjing

Tips for dusjing 

Plumb og Level Walls

Fliser er laget til krevende standarder. Mange vegger er ikke helt nivå, noe som betyr at de er ute av plumb. Før du begynner, sørg for at veggene dine er jevne og lette, da det vil gjøre det enklere å installere fliser. Profesjonelle mener at hvis du for tiden bygger hjemmet ditt, bruk de beste pinnene uten krone for å bidra til å skape en perfekt nivå og plumb vegg.

Korrekt Wall Base

Gipsvegg og 'vanntett' gips fungerer ikke bra som en base for dusjfliser. Gjennom årene kan fuktighet sive gjennom fugemasse og føre til at papiret støtter på gipset for å mislykkes. Cementbrett er det riktige valget for en veggbase for dusjing.

Høyre flis

Ikke alle fliser er skapt like. Noen fliser absorbere mer vann enn andre fliser. Flis som absorberer mye vann, anbefales ikke for en fliserdusj. Profesjonelle anbefaler at du bruker glassert keramisk fliser til dusjen din, da denne typen fliser ikke absorberer vann.

Når du har valgt materialet, bør du vurdere størrelsen. Tile som er 12 x 12 tommer anbefales for store flate områder. Mindre mosaikkfliser anbefales for små eller buede områder.

Korrekt mørtel og lim

Når du installerer fliser, velg mørtel som er spesifisert for områder med høyt fuktighet. Hvis dusjen din kobles til et badekar, fyll badekaret opp med vann etter at flisene er plassert på veggene. Vannets vekt skal være tung nok til å trekke karet ned og bort fra flis og fugemasse. Dette kan hjelpe deg med å skape en bedre tetning når du kan caulk området, da det ikke blir noen videre utvidelse fra karet. Når du har installert flisen, bruk en silikon eller latex caulk for å fylle inn eventuelle hull i kantene og hjørner. Bruk en mugg-bevis caulk, la grouten tørke i 24 timer før du påfører caulk. Flislagt dusjer er en luksus som mange mennesker ønsker å ha i sine hjem. Fuktighet og vann på badet forårsaker mange utfordringer for å installere dusjfliser. Å ta deg tid til å lære om hvordan du skal installere flisene, vil gå langt for å sikre at du nyter dusjen din i årene som kommer.

Andre artikkelen

Hvordan Estimere benkeplater
Slik krymper du en garasjeportåpning for å tilpasse en ny standardstørrelse Garasjeport
Anbefalinger for Cabinet Refacing
Slik installerer du keramiske fliser over kryssfinergulv
Hvordan kutte våt flis
Tile Grout Cutting Tools
Hvordan lage et prosjektrom
19. århundre peis design
Slik spiker du en tunge u0026 amp; Groove Ceiling
Slik avhender du gammelt behandlet tre
Slik Reset Tech Tech Calipers
Slik reflekterer du kjøkkenskapsdørene dine
Mortgage Problem Hjelp
Hvordan lage et bærbart sveisebord
Hvordan kutte små skiferfliser
Slik installerer du et kjøkkenventilhode
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Hvordan leie din Downstairs leilighet
Slik fliser du inne i en dusj
Thatch Installasjon