DIY Tub Surrounds

DIY Tub Surrounds 

Forbered området

Legg et ark inne i karet slik at overflaten ikke blir skadet. Slå av vannforsyningen til karet. Fjern kranenhåndtakene, tuten og annet tilbehør som er festet til veggen. Hvis du bytter ut en karbad surround, må du forsiktig fjerne den gamle.

For å klargjøre veggen, må du sørge for at den er solid og ren. Pakk eventuelle åpne områder, og fjern eventuelle utstående negler.

Lag en mal av rørleggerhullene på et stykke papp. Overfør malen til det nye badekarets surroundpanel, og kutt hullene ut av panelet.

Tørrfeste

Ny badekarrør kommer i tre stykker eller fem stykker. De er utformet for å overlappe hverandre og kompensere for litt ut av kvadratiske vegger. Ved tørr montering av panelene først, kan områder som har hull eller ikke er plumb, adresseres.

Under tørr passform, kontroller at toppen av surround er jevn. Klipp ut hvor det er nødvendig, i henhold til produsentens instruksjoner. Det vil også være en god tid å se hvordan alt skal passe sammen. Eventuelle tilpasninger av spesifikke leddene kan lett tas vare på.

Installer Tub Surround Ulike produsenter har separate metoder for å installere badekarets surround. Følg alltid de spesifikasjonene som følger med.

Påfør en perle av karbonbindemiddel, som Liquid Nails, på baksiden av panelet. En måte å gjøre dette på er å kjøre en perle rundt 4 tommer rundt omkretsen. Følg det med en stram, frem og tilbake bead i midten. Plasser forsiktig panelet på veggen og trykk det inn, eliminere luftgap En kjøkkenrulle kan brukes til å hjelpe til med denne prosessen. Rull stiften over panelet for å tvinge luften bakfra.

Noen kits kobler panelene med hjørneforming. Slip støpningen til På siden av det installerte panelet. Legg på lim på det neste panelet, legg det inn i støpningen og trykk på panel mot veggen for å fjerne luft. Gjenta denne prosessen til alle panelene er på plass.

Fest panelene på plass ved å feste den øverste støpehetten over panelene, om nødvendig. Påfør en liten perle av silikon caulk rundt omkretsen av din nye tub surround. Sett på plass tut- og vannkranhåndtakene. La klebemiddelet kurere i minst 24 timer før du bruker badekarets surround. En måte å forbedre badet ditt på er å installere en ny badekarring. Tub-omgivelsene kommer i forskjellige farger for å matche badet ditt d u0026 # xE9; cor. De har også hyller og andre kroker og kroker til å holde såpe og sjampo.

Med tanke på å bytte ut eller legge til et badekar, kan det virke som en skremmende oppgave. Imidlertid er det et helgprosjekt som de fleste huseiere kan gjøre å installere en karbad surround. Etter noen få trinn vil du opprette et bad som er attraktivt og funksjonelt.

Andre artikkelen

DIY: Granittkutting
Hvordan å refinfinere et tregulv med en belte sander
Hvordan lage Sun Porches
Slik fjerner du et glassfiberrør
Slik installerer du Skyvedørsdør
Slik justerer du termostaten for å spare penger
Hvordan lære om å bygge et passivt hus
Hvordan bygge en Wood Deck Railing
Hvordan kutte en stålbjelke med en vinkelsliper
Hvordan lage en separat hjemme sideinngang
Gasslogg Vs. Tre brennende peis
Hvordan gjøre din egen kjøkkenskap refacing
Hvordan å figur tak singel dekning
Tørrvegg Finish triks
Slik spatter gelcoat
Forslag til maling stuer
Slik installerer du keramisk flis på dusjmurer
Fordelene ved en skyvedør
Hvordan velge den perfekte granittplattformen
Hvordan bygge counter topper