Remodeling Kitchen Layout Ideas

Remodeling Kitchen Layout Ideas 

Country Kitchen

Country kjøkken handler om tekstur og varme. Naturmaterialer som tre, murstein og glass er må-haves for et trøstende landekjøkken. Et tøft kjøkkenkrok med kjøkkenkrok eller benkeplate kan forankre rommet i dramatisk stil, samtidig som det gir praktisk arbeid og lagringsplass. Glassdører innrammet av perlebrett skap gir rommet koselig, varme i Cape Cod-stil, og en vegg eller to ferdig i ansiktsmørk gir en attraktiv tekstur og jordaktig farge. For å fullføre bildet, kan metall aksenter og inventar, spesielt jern, tydelig fremheve og ramme rommet. Også naturlig lys er avgjørende for landekjøkken, så planlegg for store vinduer eller takvinduer i layoutdesignene.

Fransk landekjøkken

Fransk landekjøkken er også preget av naturlige materialer og jordfarger, men forbedres ytterligere med Forvitret, rustikk stil importert direkte fra Sør-Frankrike. Gipsvegger er kjennetegn ved fransk landsstil, som er terrakottafliser og smijerns aksenter. Hengende kobberpotter er også tydelig fransk, og legger til bekvemmelighet i kjøkkenoppsettet ditt med praktiske flekker for å lagre dine nødvendigheter. Naturlig lys er også et must.

Moderne kjøkken

Rene linjer og enkelhet er nøkkelen til moderne kjøkkenoppsett. Rustfritt stål apparater gir den ryddige følelsen av moderne bekvemmelighet, og kan koordineres gjennom kjøkkenet for å skape en sømløs, moderne flyt.

Ett merke i moderne stil er levende farger, som kan brukes sparsomt over hele rommet for å markere kroker og kroker, som en dramatisk setning med en fullmalt vegg eller lyse og dristige benkeplater. Belysning kan være moderne aksenter som for eksempel rustfritt stål oppgavelys som henger over en benkeplate eller innfelt armaturer som er undervurdert og elegant.

Små kjøkken

Et vanlig problem med kjøkkenreparasjoner er mangel på plass. Likevel, trange kvartaler trenger ikke å begrense mulighetene. Med litt kreativitet kan du gjøre et lite kjøkken til et ideelt sted. Noen små kjøkkentips: Først, tilpass dine møbler til målestokk. Et lite dråpebord kan være pent kvadret, og barstoler som erstatter store stoler kan gjøre at rommet ditt ser ut til å være større. Lette farger og naturlig lys skaper en romslig og luftig følelse i rommet, mens dype farger også kan brukes til å legge til Dybde og dimensjon. Vær nyskapende når det gjelder å skape lagringsplass, og vurder plasseringen av apparatene. Kornene er svært underutnyttede for tucking away hyller, og uttrekkbare skuffer og dobbel stablet skap gir allsidighet og funksjonalitet. En innebygd mikrobølgeovn ovnen over komfyren frigjør telleren, og et innfelt kjøleskap åpner gulvet.

Noen andre triks som glassbordplater eller speilrefleksplater fullfører ditt lille kjøkkenomform. Uansett om du arbeider for å lette trange hjørner eller håper å gjøre et gammelt hus til et moderne vidunder, er mulighetene for kjøkkenoppussingsplaner endeløse. For hver kjøkkenstil, husk at rommet ditt skal være komfortabelt, funksjonelt og innbydende.

Andre artikkelen

Hvordan designe ditt fremtidige hus
Legge Travertin Veggfliser
Hvordan passe Parkett Gulv
DIY Betongfunderinger
Ulike måter å bygge et tak på
Slik fjerner du veggkontakter
Slik installerer du Cedar Command Siding
Gjør-det-selv Peis Rock Designs
Gjør det selv å installere en dørramme
Hvordan å beregne betong dekning
Wall Stone u0026 Pebble Tiles
Hvordan måle den rå åpningen for en ny inngangsdør
Slik kobler du til en avtrekksvifte fra badet
Hvordan bli med Wood Trim
Samle vann med en regnfat
Fakta om soldrevne hus
Slik Remodel Kitchen Islands
Hvordan Stain en Fir Utvendig Dør
Designideer for et flertalltak
Hva er dobbel flettet tau?