Slik Remodel Kitchen

Slik Remodel Kitchen 

1.

Først må du sette et budsjett før du begynner å jobbe. Noen begynner å ombygge og de til slutt bruker mer enn de har råd til. Du må vite hvor mye det skal koste for å rive ut hva du har, og du må ha et kostnadsark på alt fra gulv til nye skap.

2.

Neste Du vil kanskje leie en entreprenør fordi dette vil hjelpe deg å sikre at alt går jevnt. Det er en god ide å få en anbefaling før du ansetter en slik at du får noen pålitelige. Kontroller at lisensen er oppdatert og oppdatert slik at det ikke kommer noen problemer underveis.

3.

Når du remodellerer kjøkkenet ditt, vil du lage sørg for at du tillater nok penger for eventuelle feil som er gjort også. Du bør ha ca 5 til 10\% igjen for feil feilberegninger. Snakk med din entreprenør før du begynner, og sørg for at du er begge på samme side.

4.

Endelig husk at du vil ha et nytt kjøkken når du er gjennom det du kan nyt og setter pris på. Det kan være vanskelig først å se gjennom rotet, men du vil være glad for at du gikk gjennom med det til slutt.

Å gjøre et kjøkken ombygging kan være et stort prosjekt, så det er viktig at du gjør din forskning før du begynner. Det er viktig å sette en pris slik at du vet nøyaktig hvor mye du kan bruke på skap, gulv og hvitevarer. Du vil kanskje leie en ekspert slik at du kan få mest mulig oppdatert rådgivning mulig.

Andre artikkelen

Slik installerer du et badekar og dusjdører
Vented vs Unvented Gas Logs
Slik beregner du vanntrykk i en rør
Hva skal jeg gjøre når laminat benkeplater ble kuttet for kort?
Slik konverterer Closet Into Dry Bar
Hvordan Lim PVC VVS rør
Slik fjerner du kontaktpapirrester fra tre
DIY Newel Erstatning
Slik flytter du en bomløft
Hvordan få Paint å holde fast i gipsvegger
Slik feilsøker du en Hitachi Nail Gun
Tennessee Building Codes for en Home Foundation
Slik fjerner og erstatter glidende glassdører
Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
Ideer for et strøktak
19. århundre peis design
Slik fjerner du Latex Paint fra betong til flislegging
Hva er fordelene med Melamine kjøkkenskap?
Slik legger du dyphull i gipsvegger
Typer kobberpiping