Typer av badkraner

Typer av badkraner 

Materialer for baderomkraner

Noen av de mer populære materialene for baderomskraner er rustfritt stål, krom, messing, nikkelbelagt og andre belagte metaller. Noen kraner er tilgjengelige i flere forskjellige materialer. Du kan også finne variasjoner i materialet som dekorasjon ved hjelp av glass, eller en børstet eller polert overflate.

Baddekk Filler

Badetrekkfylleren er det mest populære valget når det gjelder badkraner. Denne kranen bruker en mikser for varmt og kaldt vann for optimal kontroll. På en 'dekk', er en enkelt tute innrammet av to håndtak som styrer varmt og kaldt vann.

Monobloc Basin Taps

På samme måte som et baddekk fyller, bruker monobloc-bassenget en mikser for varmt og det kalde vannet. En enkelt tut er innrammet av to håndtak eller knapper. I motsetning til baddekkstoffet bruker monobloc-stilen ikke et 'dekk' til knappene. I stedet har denne stilen håndtak festet til basen av tuten på tuten selv.

Trehullsbassenger

Den største forskjellen mellom baderomsdekkfyllestilene og monobloc-bassengetypene sammenlignet med trehullsbeholderen er separeringen av tuten og de to håndtak. Ved hjelp av en mikser, håndterer to separate håndtak varmt og kaldt vann gjennom en enkelt tut, med hvert håndtak og tuten installert i separate hull i vasken.

Tre hulls badekar>

I likhet med de tre -hullsbaseblander, trehulls badefyller har samme egenskaper. Når montert på th e-badekar, har denne stilen tre forskjellige deler, ved hjelp av en mikser, en enkelt tut og to håndtak.

Design Styles

I tillegg til alle stilene av badekraner, kan hver enkelt stil bli ytterligere kategorisert i design stiler. Det finnes moderne badekraner, moderne kraner, tradisjonelle kraner, lange tutkraner, kort tut kraner, viktoriansk stil kraner og mer. For eksempel kan du ha en tre-hulls bassenger stil av badekar kraner som er kobberbelagt med en børstet finish i viktoriansk stil. Et stort utvalg av badkraner er tilgjengelig for dusjer, badekar og badvasker. Innenfor disse typene kan forbrukerne finne hundrevis av forskjellige stilarter laget av flere forskjellige typer materialer. Å velge riktig stil kan gjøre hele forskjellen og virkelig fullføre utseendet på et godt dekorerte bad.

Andre artikkelen

Slik forsegler Marble Fliser
Hvordan å bore et hull i en metall stud
Behandlet Treverk Spesifikasjoner
Hvordan å leie en bolig renovering entreprenør
Hvordan lage betongbelegg
Hvilken retning å legge trægulv
Tips for Trim Work
DIY Central Vacuum
Design for House Tub u0026 Shower Surrounds
DIY Lydisolering med PVC-rør
Solar Hot Water Act
Hvordan kutte hjørner med flisekutter
Granittformingsverktøy
Slik bruker du et gulv nivåer for å installere flis
Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
Slik Preview Paint Colors på et virtuelt hus
Hvordan lage bassenget en Gazebo
DIY Betongplate ved hjelp av trommesmixer
Instruksjoner for installasjon av porselenstein
Slik installerer du Home Air Conditioning Systems