Solvarme som alternativ oppvarmingsmetode

Solvarme som alternativ oppvarmingsmetode 

Solvarmeanlegg

Solvarme er beregnet til oppvarming av rom i hjemmet ditt som et alternativ til konvensjonelle ovner og varmeovner. I det hele tatt inntar en solvarmeren kjøligere luft fra en ventilasjon og bruker et solvarmeinnsamlingssystem for å absorbere solens energi og varme luften. Den oppvarmede hetluften blir da tilgjengelig som oppvarming.

Solar luftvarmere kan bygges billig ut av lett tilgjengelige husholdningsmaterialer som brukes som samlere, som tinn bokser eller svart lakk, men mer avanserte design er også tilgjengelige. Du bør vurdere størrelsen på rommet du prøver å varme og mengden av sollys er tilgjengelig i dette rommet før du designer solvarmeren. For eksempel er en luftvarme i vinduet tilstrekkelig for oppvarming av et lite rom med mye sollys. Men hvis du forsøker å varme opp hele huset, i stedet for flere vindu enheter, vil du sannsynligvis ønske å velge et mye større prosjekt, for eksempel 'Solar Sponge', en vanlig gjør-det-selv-taksenhet for solvarme.

Solvarmeanlegg

Solvarmer involvere en solvarme samler for fange solens varme, et væskesystem som er ansvarlig for å pumpe varmtvannet der det skal brukes og ferskvann for oppvarming til termisk samler og en oppbevaringstank for å sikre at varmt vann er lett tilgjengelig. I et solvarmeanlegg oppvarmes vannet opp ved solen når det passerer gjennom solvarmeanleggets rørsystem og lagres deretter i en varmtvannstank, hvor det blir tilgjengelig av rørleggerarbeidet i huset ditt. Når vannet i tanken blir brukt, pumpes ferskvann gjennom solvarmeinnsamlingssystemet som skal varmes opp og brukes til å fylle opp lagertanken.

I likhet med solvarmer, er det mange alternativer og variabler å vurdere for solvarmeoppvarming. Før du planlegger prosjektet, bør du vurdere mengden vann du trenger for å holde oppvarmet, hva budsjettet ditt er og hva trusselenivået er å fryse. Når du har bestemt disse faktorene, kan du bestemme hvordan du skal designe systemet. Solar varmtvannsberedere kan være svært enkle systemer, men som et hvilket som helst prosjekt kan det raskt vokse i kompleksitet etter hvert som kravene til systemet øker. Forsiktig planlegging vil spare deg for mye fremtidig frustrasjon. Solvarme er en utmerket løsning for å flytte bort fra naturgass og elektrisitet. Ikke bare er solvarme en effektiv, prøvd og sann metode for rom- og vannoppvarming. Solvarmeprosjekter er ofte enkle nok til å gjøre deg selv og kan være billig. De fleste gjør-det-selv solenergi oppvarming prosjekter kan forventes å betale for seg selv innen et år. Her er noen av de vanligste bruksområdene for solvarme til boliger: solvarme og solvarme.

Andre artikkelen

Hvordan lage et betonggulv
Hvordan Kutte Polyureten Skum Isolasjon Med En Håndsag
Treskjæring og dreieverktøy
Hvordan å kaste krok hjørner
Greatroom Remodeling Ideas
Konstruksjon Innramming Verktøy
Hvordan bygge en mantel til en peisinnsats
Slik samler du Hus og Nettsted Informasjon for din personlige hjem Energi Revisjon
Slik lager du en kjørebane for knust stein
Hvordan lage enkle hyller i et lagringshus
DIY benkeplater
Hvordan remodel en lang og smal bad
Hvordan kutte hull i keramisk flis
Slik kobler du to takvifter på samme krets
Slik installerer du en flytende hardt tregulv
Typer av kommersielle gulvbelegg
Hjemmelaget Masonry Tools
Bruk av geotekstiler
DIY Varmepumpe Closet Flange Problem
Gjør-det-selv Spray Utvidbar isolasjon