Slik installerer du oppvaskmaskin i øyer

Slik installerer du oppvaskmaskin i øyer 

1.

Mål bredden på forsiden av oppvaskmaskinen. I de fleste tilfeller krever en oppvaskmaskin en 24-tommers åpning i rammen. Den har justerbare bein på bunnen for utjevning og bidrar til å sikre den til undersiden av fronten av benken.

2.

Finn bryteren som gjør at strømmen kan strømme til oppvaskmaskinen , og slå den til 'av' -posisjonen. Finn de elektriske ledningene inne i øyekabinettet. Hvis ledningene ikke er lange nok til å nå tilkoblingen på forsiden av oppvaskmaskinen, må du utvide dem. Bruk ledningsnøtter og en kryssboks. Det neste trinnet forklarer denne prosessen. Hvis ledningene på øya din er lange nok, gå til trinn 4.

3.

Strip isolasjonen fra enden av ledningene for en god tilkobling. Plasser de eksisterende ledningene og forlengelsen i en kryssboks. Ledningene er fargekodede, så sikre hvite til hvite og så videre. Hold enden av de hvite ledningene parallelle med de nakne ledningene ved siden av hverandre. Slip ledningene inn i en ledermutter, og vri mutteren som om det trekkes til en bolt. Deretter pakk forbindelsen i elektrisk tape. Gjenta dette for hver ledning, og fest deretter dekselet på kryssboksen.

4.

Finn den elektriske tilkoblingen på forsiden av oppvaskmaskinen. Ledningene er fargekodede, slik at tilkoblingen blir forenklet. Vær sikker på at nok ledning er utsatt for en god tilkobling. Legg de hvite ledningene parallelt med hverandre med den ledige ledningen i samme ende. Slip ledningene inn i en ledermutter og vri den med urviseren for å få en solid tilkobling. Koble tilkoblingen i elektrisk tape. Gjenta dette for de gjenværende ledningene.

5.

Finn vannledningstilkoblingen på oppvaskmaskinen. Les bruksanvisningen som fulgte med oppvaskmaskinen for riktig installasjon av vann og avløpsledning. Det kan være nødvendig å bore hull for vann og avløpsledninger. Dreneringsledningen går fra oppvaskmaskinen til en spesiell avløpsledning i vasken, slik at du kan bruke en slangeklemme for å sikre den. Hvis oppvaskmaskinen leveres med en luftinnløpsventil, er den installert på toppen av vasken eller benken. Dreneringsledningen kobles til den og går fra den til vasken.

6.

Koble vannledningen fra oppvaskmaskinen til vasken. Hvis dette er en ny installasjon, er den enkleste måten å oppnå dette på med en tee-tilkobling. Vær sikker på at tee er laget for typen vannlinje til vasken. For å installere den, slå av vanntilførselen. Klipp linjen som går mellom ventilen og vasken, installer teen og fest vannledningen til oppvaskmaskinen til teen i henhold til produsentens instruksjoner. Slå på vannet og kontroller lekkasjer før du går til siste trinn. < /p>

7.

Slip opp oppvaskmaskinen i øyekabinettet og kontroller avstanden mellom oppvaskmaskinens og undersiden av benken. Finn justeringen på bena under oppvaskmaskinen. Vri dem i den retningen som trengs for å heve oppvaskmaskinens front. Når det er nær nok, bruk installeringsskruene som fulgte med oppvaskmaskinen, for å feste den til benken.

Tips og advarsler < / h4>

 • Rengjør vann umiddelbart for å unngå skade på gulv eller skap. Les bruksanvisningen grundig for å være sikker på at det ikke er noen skritt før du bruker oppvaskmaskinen.
 • Ikke bruk strøm med strøm. Kontroller ledningene med en voltmeter hvis en er tilgjengelig. Ikke la strømverktøyene være uten tilsyn i nærvær av barn.
 • Oppvaskmaskiner er en nødvendighet i det moderne kjøkkenet. I de fleste tilfeller er oppvaskmaskinen plassert ved siden av vasken, som vanligvis ligger i et skap mot en vegg med et vindu. Dette oppsettet gir den enkleste installasjonen. Det er imidlertid en utfordring å installere en oppvaskmaskin i et øyekabinett fordi rørleggeren og elektrisiteten kommer inn i skapet fra gulvet.

  Andre artikkelen

  Hva er funksjonene til et kostnadsoverslag i byggingen?
  Slik installerer du Ridge Caps for Metal Roofing
  Foreclosure Auction Procedures
  Slik installerer du en oppvaskmaskin på Pergo Flooring
  Slik isolerer du 2X4 eksisterende vegger
  Slik starter du en gasspeis
  Hvordan trekke opp flis
  Hvordan avgjøre om Allure Trafficmaster Flooring er for deg
  Hva er forskjellen mellom Vinyl Gulv u0026 amp; Bambus gulv?
  Slik legger du til en trebearbeidingsvisning
  Slik installerer du en Vinyl Runner til Teppebelagte Trapper uten negler
  Hvordan trekke opp Linoleum
  Hvordan skarpe Metal Drill Bits
  Hvordan kutte et flisebakgrøft
  Hvordan lage en ny vegg til å henge bakgrunnsbilde
  Hvordan remodel et bad med keramisk fliser
  DIY Cement Kitchen Counter
  DIY Door Trim
  Hvordan endre Grout Color etter at den er brukt
  Slik reparerer Bruce Laminatgulv