Slik distribuerer du varme fra gasslogger til forskjellige rom

Slik distribuerer du varme fra gasslogger til forskjellige rom 

Slik distribuerer du varme fra et gasslogg til andre rom.

1.

Slå på takviften i rommet hvor gassloggen er plassert. Varmluft stiger og når dette skjer, forblir luften stillestående og det er ikke i stand til å bevege seg mellom rom. Takviften vil skyve varmen ned fra taket, slik at den beveger seg inn i nærliggende rom.

2.

Plasser en eller flere bærbare vifter omtrent tre meter fra gassloggen og slå den på, sikte luftstrømmen mot døråpningene som fører til tilstøtende rom. Dette vil skape strømmer av varm luft som vil reise inn i tilstøtende rom.

3.

La dørene åpne inne i hjemmet slik at luften naturlig sirkulerer mellom rom. 'Døde ender' som er opprettet av lukkede dører, kan hemme sirkulasjonen av varm luft, noe som resulterer i kalde lommer.

4.

Monter veggventilene mellom rom. Bruk en sirkelsag eller stikksag til å kutte et rektangulært hull i veggen over døråpningene som fører ut av rommet der gassloggen er plassert. Deretter installerer du ventilasjonene (de skyver rett og slett inn i hullet som er opprettet i veggen.) Siden disse ventilasjonene ligger i nærheten av taket, hvor varmluften naturlig settes, er de 'svært effektive for å fremme luftstrømmen. Plassering over en døråpning er ideell, da dette er et naturlig sted for luftstrømmer.

5.

Monter takventilene (varmeregistrene) i området nær gassloggen. , disse er enkle å installere ved å bruke en sag for å kutte et hull i taket. Derefter skyves ventilene på plass --- en på hver side av hullet --- for å skape et punkt for luftstrøm mellom to nivåer av et hjem. Disse er svært effektive for oppvarming av rom på gulv over gassloggen, da varmen stiger naturlig.

Tips og advarsler

 • Vær forsiktig når du installerer Varmeapparater i tak eller gulv. Det som synes å være et godt sted for ventilen i første etasje av huset, kan være plassert i et dårlig sted (dvs. midt på gulvet) i oppe rom. Det er vanligvis b est å klippe hullet for ventilen fra andre etasje for å sikre riktig plassering. Det er også lettere å jobbe på gulvet mot arbeid over hodet ditt, som du ville være hvis du kutter hullet i taket i underetasjen.
 • Gasslogger er et vanlig tillegg til boliger som søker en ren, brukervennlig hjemmeoppvarmingsmetode. Gasslogger kan være veldig realistiske, deres utseende etterligner en brennende logg i peisen. Gasslogger kan installeres i en eksisterende peis, eller de kan kjøpes som en del av en 'falsk peis'. Disse falske brannene gir varme samtidig som de skaper en koselig, hjemmekoselig atmosfære. Men et problem som mange møter innebærer hvordan man distribuerer varmen som utledes av gassloggen, hvor rommet der loggen ligger, kan varme opp til 80-tallet, mens resten av hjemmet kan være på 70-tallet. Nøkkelen til å fikse varme og kalde lommer i et hjem med en gasslogg innebærer å fremme god luftstrøm gjennom hjemmet.

  Andre artikkelen

  Slik forsegler kjøkkenfliser
  Slik bruker du måleverktøy
  Hvordan lage en Glass Tile Backsplash
  Hvordan lage en dusj pan
  Fordeler og ulemper med Tub Liners
  Hvordan justere Folding Closet Dører
  Slik bruker du tidligere BillBoard-materiale som Tarps
  Slik fjerner du en mikrobølgeovn
  Kjøkken Backsplash Ideer Bruke Tumbled Tile
  Teknikker for støping av betongplater
  Hjemmelaget Firewood Box
  Hvordan polere en grov betonggulv
  Hvordan bygge en brevholder
  Hvordan velger jeg en innrammende spikermåler eller spikespiker?
  Hvordan bygge utendørs tretrapper
  Ulike former for kjøkkenøyene
  Slik legger du til blåst isolasjon
  Iron Versus Steel Properties
  Hvordan kutte et hull i taket for loftet tilgang
  Slik installerer du laminatgulv i et L-formet rom