Slik byder du en byggearbeid

Slik byder du en byggearbeid 

1.

Møt med villaeieren. Snakk med henne om hvilket arbeid hun vil gjøre, hvilke materialer hun foretrekker, og hvor raskt hun vil jobbe gjort. Hvis det skal være et nytt hjem, få husplaner slik at du kan byde nøyaktig. Ellers måler området som skal renovert.

2.

Besøk lokale byggfirmaer og leverandører for å finne ut hvor mye materialene vil koste. Du kan sende jobben ut for ulike bud på komponenter som tømmer, maskinvare og etterbehandling.

3.

Vurder hvor lenge jobben skal ta. Gi deg en timelønn eller daglig lønn for å fullføre jobben. Om lag 20 dollar per time i arbeid på toppen av materialet er rettferdig for en enkel byggeprosess, og øker ettersom jobben blir mer komplisert eller krever mer arbeid.

Kompilér din godkjente tall for materiale og et arbeidsmessig estimat for villaeieren å se. Hvis du kan, bruk budgivningsprogramvaren slik at villaeieren kan se nøyaktig hvilke tjenester du skal utføre og de faktiske prisene på materialene.

5.

Present budet til hus , sammen med en garanti for at du vil holde prisen i 30 dager mens han bestemmer seg for å ansette deg for byggeprosjektet. Hvis boligen tar lengre tid enn det, må du omarbeide budet til faktor i nye materialpriser som vil ha endret seg.

Hvis du eier en byggevirksomhet, vet du hvordan konkurransedyktig budgivning for en byggeprosess kan være. Til slutt, vil husseieren vurdere faktorer i tillegg til det laveste budet ved å velge en entreprenør. Gode ​​referanser, en garanti for lenge arbeidet vil ta og en upåklagelig arbeidsetikk gjør alle en forskjell. Gi et grundig, ærlig og informert bud, og du kan forvente større avkastning.

Andre artikkelen

Installasjonsinstruksjoner for baderomsvann
Hvordan lage rimelige persienner
Slik installerer du Craftmaster Bifold Dører
Hjemmelaget Wood Grain Filler
Slik installerer du Strand Bamboo
Hvordan installere Interior House Trim
Slik får du Butcher Block countertops
Ladder Safety Rules
Fordelene ved Laminat benkeplater
Slik installerer u0026 amp; Figur kabinett Crown Molding
DIY Front gangveier
Slik installerer du keramisk flise rundt et radius hjørne
Dekk-fargeprodukter
Beskrivelse av Everstone Kjøkken benkeplater
Den gjennomsnittlige kostnaden ved å bygge et hus selv
Kan jeg sette fliser på tre jernbanestropper?
Slik installerer du Pergo rundt dørrammer
Slik installerer du Astragal på et par dører
Tree House Design og konstruksjon
Slik installerer du Sky Light