Raffinering av flytende tregulv

Raffinering av flytende tregulv 

Flytende sander

En flytende sander er nøkkelen til å gjøre et raffineringsprosjekt uten en slipende mekanisk sander. Det er laget med en kjemisk formel som spiser seg bort på den eksisterende overflaten på gulvet. Resultatet av væskeslangen er en treflate som er litt tøff, men gir den perfekte tekstur for den nye finishen.

Sander Application

Væskeslangen som er inkludert i flytende trebearbeidingssett, krever bare et enkelt pass på tregulvene. Etter at du har brukt væskeslangeren, må du vente hvor lang tid det er foreskrevet av Produsenten, tørk deretter over gulvflaten og vent til den tørker før du påfører finishen.
Den eneste ulempen ved å bruke væskesanderen i stedet for den slitende mekaniske sanderen er at væskesanderen ikke kan skape en jevn overflate. Du må sjekke gulvets overflate og nivellere den for hånd, slipe ned eventuelle små støt i skogen og fylle sprekk med farget trefyll.

Gulvfinish

Påfør overflaten i en enkelt feie gjennom rommet. Du bør kun bruke en liten mengde væske på applikasjonsputen for å unngå at det blir samlet i overflaten under applikasjonen. Sørg for at du har nok ferdig på hånden for å fullføre hele gulvet. Når du har begynt, stopper du en synlig linje i gulvets slutt når det tørker.
Ditt valg av finish er mellom olje- basert og vannbasert. Oljebasert lengre, men har en tendens til å gule med tiden. Den vannbaserte overflaten er lettere å jobbe med og har ikke den sterke lukten av de oljebaserte finishene. Hvis du går med oljebasert, vær forberedt på å tilbringe den første natten etter påføring andre steder på grunn av lukten.
Du må legge på tre tynne strøk på gulvet ditt med en skumapplikator eller en naturlig børstepensel . Vent en time mellom lagene for hvert lag å tørke hvis du bruker vannbasert overflate, og 12 timer hvis du bruker oljebasert.
Med det avsluttede strøket påføres, må du vente i tre uker for gulvet til helbrede helt. Inntil da bør ingenting plasseres på det. Forfining av et tregulv trenger vanligvis bruk av en stor sandsliping ved den gamle overflaten for å forberede veden til den nye finishen. Prosessen sparker opp en støvsky, og hver løp med sander forkorter levetiden til gulvet. Med introduksjonen av nye raffineringsmetoder er sanderens epoke over, og tresulvene dine har en økt levetid som et resultat.

Andre artikkelen

Slik installerer du en veggmontert rekkverk av meg selv
Slik beregner du et kubisk tun av betong
DIY Modular House Kit
Hvordan male steinfliser
Tile legger triks for ujevn overflater
Slik installerer du gulvslanger
Innkjøp Golv Alternativer
Hvordan bygger jeg en kjeller Soffitt?
Slik installerer du et ventilert utvalgshett over øya
Slik installerer du en trelaminatgulv
Hva er fordelene med Energy Star Doors?
Hvordan Mix Floor Screed
Hvordan Olje Air Tools
Slik installerer Tile Flooring over eksisterende flis
Slik Retrofit en skorstein flue for en vedovn
Slik fjerner du teppe som er limt til et tregulv
Slik dekker du en Ugly Brick Peis
Gjør det selv, Log Siding
Trenger jeg en spesiell Caulk å installere en granittvaske?
Slik legger du flytende gulvbord