Råd om å legge laminatgulv

Råd om å legge laminatgulv 

Verktøy og forberedelse

Du må trenge et målebånd, blyant, hammer, pry bar, håndsag, håndsag eller sammensatt mitsag, avstandsstykker, laminatgulv, dampsperre og laminatgulv. Tøm plassen og rengjør gulvet. Fjern grunnplankene og sett til side. Fjern den gamle gulvet hvis du har tenkt å installere laminatgulvene over undergulvet.

Mål romets bredde og lengde for å kjøpe riktig gulvbelegg. Acclimate gulvet til rommet ditt ved å la materialet sitte i to dager før installasjonen. Det vil gå gjennom sammentrekning og ekspansjonsjusteringer, som vil forhindre buckling hvis gulvet er installert for tidlig.

Installasjonsråd

Pass på at undergulvet er flatt før du installerer laminatgulv. Bump og dips vil skade gulvet og forkorte levetiden til ditt nye gulv.

Når du legger dampspjeldet over betong, binder sømmen seg og har sidene til 1 til 3 tommer oppover veggen. Dette gir en sterkere barriere mot fuktighet og kulde fra betongen. For tregulv, legg bare dampspjeldet til å dekke undergulvet.

Planlegg å installere gulvene i strømmen av retningen for hvordan sollyset kommer inn i rommet. Dette vil visuelt ekspandere rommet og gi utseendet en naturlig flyt.

Bruk avstandsstykker langs veggene for å gi laminatgulvene et ekspansjonsgap. Dette gapet er vanligvis mellom u0026 # xBC; - til u0026 # xBD; -inch. Når installasjonen er fullført, fjernes mellomromene og grunnplankene skjuler hullene. Ved kutting av permanente armaturer må du ikke klippe for nært for en tett passform. Legg heller et utvidelsesgap rundt dem.

Legge laminatgulv

Sett retningen til første rad i den retningen du vil ha gulvet lagt på. Når den raden er jevnt fordelt fra veggen, fortsett å legge til radene, sørg for å forskyve endesømmene. Tapp brikkene i en tettsittende passform ved hjelp av en hammer og skrapbit av tre eller gulv for å beskytte det mot skade mens du går.

Hvis du bruker standard laminatgulv, må du legge laminatlim inn mellom sømene og Rengjør straks overflødig. Dette er ikke nødvendig hvis du installerer et laminatgulv uten låsesystem. Dette gulvet er installert ved å snappe brikkene i hverandre.

Når du kommer til siste rad, ta bredde målinger langs dette gap og rip ned laminatgulvene for å passe inn i rommet. Etter å ha trimmet ned og festet på plass den siste raden for å passe mellom veggen, installer du grunnplankene. Baseboardene vil fungere som ankre samt vei for å skjule utvidelsesgapet mellom veggen. Å legge laminatgulv krever planlegging og ferdighet, men sluttresultatet vil være en jevn, lav vedlikeholdsflate for å nyte. Ta deg tid til å bestemme på laminatgulvene som vil utfylle rommet ditt og bruk. Planlegg budsjettet ditt og ha verktøyene for å få jobben. Reserve en tre-dagers helg slik at du kan oppnå det oppgave med letthet.

Andre artikkelen

Trådløse verktøytips og triks
Slik installerer du en Cement Backer Board Bathtub
Hvordan male et tak som har en peelingstruktur
DIY: Slik fjerner du benkeplater
DIY utedusj
Krav til en vaskemaskin avløp
Hvordan installere et tak i en garasje
Selv Solar Installasjon
Hvordan å refinfinere tregulv i en helg
Hvordan lage et hjem grønt
Betongoverleggsverktøy
Hvordan Stain Oak Gulv
Slik installerer du fliser over vinyl med en betonggulv
Slik installerer du White Pine Floors
Hva er Home Insulation R Factors?
Typer av Jigsaw Blades
Slik installerer du elektriske bokser til metallpinner
Slik fliser du en murmur
Slik kobler du utvendig kryssfiner til en innrammet vegg
Hvordan holder en Iglo deg varm?