Old Roofing Tools

Old Roofing Tools  Siden de første hyttene har takbygging og reparasjon vært nødvendige ferdigheter. Som ferdigheter har forbedret, har også kvaliteten på bygg og takmaterialer. Flere tradisjonelle takverktøy er fortsatt i bruk, selv om de ikke er så utbredt som i århundrer tidligere.

Takhammer

Tradisjonelle takverktøy er for det meste håndverktøy. En av de viktigste er takhammeren. Takhammere, som Estwing European Roofing Hammer, fjerner lett negler fra skifer, et felles takmateriale for eldre bygninger og tradisjonell taktekking. Nøkkelen til denne typen hammer er den svært store vekten på 34 ounce (21 ounce hodet), sammen med sin 13 tommers lengde. Hammeren har en skiferstansfront og en klaff tilbake. Det gir nok kraft og innflytelse til yank neglene ut av stein og nok vekt til å kjøre en kile mellom lameller når du tar opp gammelt tak.

Ripper

Rippers av forskjellige typer har blitt brukt i årevis for å trekke tak fra sin rammeverk. Rettkledde tak rippere brukes til å fjerne tjære og utrullet taktekking, som fortsatt er i vanlig bruk. Rifletak i takkanten er designet for å fjerne helvetesild og noen ganger inkluderer en D-Grip på håndtaket for å gi ekstra løft og komfort. Disse rippers kan hamres mellom skifer og andre vanskelige takmaterialer for å kjøre en kile mellom gamle takmaterialer og deres tidligere rammeverk.

Thatch Pin

Tennpinnen brukes i en av de eldste typer taktekking: stråtak . Hakkede hytter og boliger er laget av halm bundet sammen i strå. Når du skaper et stråtak, er halmen vevd sammen. Tennpinnen brukes til å holde kanten av tøff på plass under vevingsprosessen. En annen pinne kan brukes til å veve taket i taket. Når tukingen er vevd, blir denne tappen fjernet.

Skjærkrok

En skjærkrok ser veldig ut som en håndskyting. Den brukes også i stråtak og inkluderer et syltformet blad med to skarpe sider. Dette verktøyet brukes på slutten av stråtak for å kutte av ujevne segmenter og holde porsjonene av stråket jevnt. Det bidrar også til å forme det samlede utseendet på taket.

Andre artikkelen

Slik fliser en peismur
Slik sammenligner du trebrennende peiser
Sammenligninger av ulike typer gulv
Interiør Dør Casing Ideas
Hvordan identifisere Asbest Gulv
Slik installerer du marmor benkeplater
Slik installerer du keramisk flis på kjellergulv
Slik installerer du skuffens maskinvare
Slik installerer du ankre for skruer i en hulmur
Hvordan lage et billig solvarmepanel
Fordeler og ulemper med betong benkeplater
Hvilken type ruller brukes til å male en betongmur?
Dusj Caulk Råd
Hvordan forsegle grout i en keramisk flis baderom
Informasjon om hvordan man bygger et lite telt tak til veranda
Hvordan bygge en kjøkkenøye med bokhyller
Hvordan kutte et lås i en dørplate
Hvordan kutte tråder på en svart rør
Slik søm Astroturf teppe
Hvordan gjenopprette min Blacktop Driveway