Office Remodeling Ideas

Office Remodeling Ideas 

Oppgi med farge

I stedet for å plassere et skrivebord, stol og bokhylle i hjørnet av et rom og kalle det et kontor, betegne plassen med farge. Tape av området som vil bli brukt som kontor ved å bruke malere tape langs veggene og taket. Pass på at det er nok plass til å flytte rundt i rommet. Legg ut kontoret ved å plassere de faktiske møbler hvor det blir brukt og behandle området som om det var vegger og en dør på plass. Velg en lakkfarge som fungerer med kontoret d u0026 # xE9; cor og resten av rommet og maling innenfor det tapte området. For eksempel, hvis rommet har vegger som er en smørfarge, må du male det tapede kontorområdet en leirefarge, en oliven eller enda en rød. Fargeideer kan tas fra tekstiler og områdemønster som brukes i rommet.

Lukk med en dør

Redesigner plass ved å bruke skap, hjørner som vanligvis ignoreres eller områder av et rom som er under utnyttet. Opprett kontoret ved å bytte ut eksisterende dører med lommedører eller bygge en eller to vegger etter behov og inkludere lommedør for inngang. Lommedører tar ikke opp plass som en dobbeltsidig dør eller vanlig dør fordi de glir inn i eksisterende vegg når de er åpne. Closet sized kontorer må være dypt nok til å lukke lommedøren når skrivebordet ikke er i bruk. Før du vegger av hjørner eller bygningsmurer, sørg for at plassen er stor nok til å holde et skrivebord, stol, bokhyller og andre nødvendigheter sammen med tilstrekkelig plass til å gå rundt og sitte bak skrivebordet. Bruk et planløsningsprogram for å tegne plass før du bygger.

Repurpose Møbler

Bare fordi møbler ble kjøpt til spisestue eller soveromsrom, betyr det ikke at det må brukes i disse rommene. Gjenta et spisebord, armoire eller breakfront for kontorbruk. Raffinér med en malingsfarge eller flekk som passer til døren av ombygget kontor. Bytt inndørspaneler på en breakfront eller armoire ved å ansette møblerfargepersonell for å kutte ut panelene og bytte dem ut med glass (farget, klart, frostet, etset) eller møbeltrekk. Hvis bordene er noen få inches for lave for bruk av komfortable stoler, løft dem opp ved å legge til hjul eller nivellerer på bena. Nivåer og hjul kan finnes i maskinvareforretninger, hjemmeforbedring butikker eller gjennom møbler maskinvare produsenter. Hjemmekontor remodeling kan skje i et ekstra soverom, et ubrukt skap eller hjørnet av et aktivt boareal. Remodeling kan være så enkelt å oppnå som å male noen få vegger eller omstille et skap, eller bli et mer formelt oppussingsprosjekt ved å inkludere byggingen av en vegg eller to. Å vite hvilke møbler og forsyninger kontoret må inneholde og hvilke oppgaver som skal oppnås, vil avdekke hvor stort kontoret må være.

Andre artikkelen

Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
Hvordan sette opp og nivå et mobilhjem
Slik installerer du fliser over sprekker
Slik fjerner du en badekar for en stående dusj
Hvordan lager en omformer ren strøm?
Slik isolerer du en plate på en karakter
Hvordan male Wood-Burning Ovner
Hvordan rengjør jeg asfaltutstyr?
Hvordan bygge et rom på loftet
Slik legger du viktorianske gulvfliser
Tre Tab Shingles Vs. Arkitektoniske helvetesild
Liming Teksturert vegg som dekker til laminat
Hvordan legge fliser på en veranda
Slik limer teppepute til betong
Hvordan lage ditt hjem grønt og lagre
Slik limer du en Corian-kant til en benkeplate
Bruk av kvartsitt
Slik isolerer du et metalltak
Hvordan sette en gasspeis i en vanlig peis
Cedar Siding Vs. vinyl