Kostnader for å fjerne et popcorntak

Kostnader for å fjerne et popcorntak 

Materialer

Kostnaden for materialene dine vil avhenge av størrelsen på rommet ditt. En entreprenør vil allerede ha de verktøyene som trengs for å fullføre jobben. Forsyninger som ikke kan gjenbrukes, medfører ytterligere kostnader.

Hvis du selv gjør jobben, kan du bruke vanlige malingsverktøy som du sannsynligvis allerede har. Du må kjøpe beskyttende plast for å dekke dine vegger og gulv. Mål kvadratfotene for å bestemme hvor mye plast du trenger. Du vil også trenge malere 'tape for å feste plast, samt felles sammensatt og felles tape for å berøre taket etter å ha fjernet popcorn tekstur. Ved beregning av kostnader, husk å inkludere wallboard tetningsmasse, primer og maling for å fullføre taket.

Arbeid

Den største utgiften når du betaler en entreprenør for å fjerne et popcornloft er arbeidet involvert i forberedelser og opprydding. Noen entreprenører kan også belaste en avgift hvis taket Hvis du vil spare penger, kan huseiere gjøre mange av oppgavene selv.

Test for asbest

Hvis popcorntaket ditt ble installert før 1980, må du få det testet for å se om Den inneholder asbest. En entreprenør vil kreve at denne testen gjøres før du godtar jobben. For å samle en prøve, våt en liten del av taktekstur og skrape en liten mengde inn i en seglbar plastpose. helseavdeling for en liste over laboratorier sertifisert for å teste for asbest. Du må betale en avgift for testen, omtrent $40 når denne artikkelen ble skrevet.

Tak med asbest

Hvis popcorn taketester er positive for asbest, vil enkelte stater tillate deg å fjerne det uten å ansette en entreprenør . Din lokale helseavdeling kan fortelle deg reglene og gi deg informasjon om sikker fjerning. Hvis staten din ikke tillater det å fjerne det, må du ansette et selskap som er lisensiert for fjerning av asbest. Dette kan være ganske dyrt, og du kan velge å male over popcornloftet i stedet for å ha det fjernet.

Tak uten asbest

Hvis popcornloftet ikke har asbest, er det opp til deg å bestemme om du ønsker å ansette en entreprenør for å gjøre arbeidet. Fjerningsprosessen er ukomplisert: Fjern alle møbler og takarmaturer. Dekk veggene og gulvet med plast og fest alle sømmer sammen. Våt seksjoner av taket med en sprayflaske med vann. Tillat vannet å suge inn, skrap deretter av tekstur med en spackle kniv. Rull opp plasten fra gulvet og kast bort plast og rusk. Berør opp eventuelle løse fellesbånd og lapphull i takplaterock. Tetning den klare arkrocken, prime og deretter maling.

Sikkerhet

Popcorntak kan inneholde talkum. Selv om det er mindre skadelig enn asbest og det er minimal risiko for å inhale støv fra den fuktede overflaten, vil en åndedrettsvern beskytte lungene. Bruk vernebriller eller vernebriller for å holde materialet ur øynene. Ingrediensene i popcorn tekstur kan også irritere huden din, så dekk opp for å hindre utslett fra en allergisk reaksjon. Et popcornloft er sprayet med et belegg av teksturerte materialer. Før 1980 inneholdt denne blandingen ofte asbest. Etter 1980 ble asbest utestengt og erstattet av talkum. Mange huseiere velger å fjerne eldre popcornlofter fordi teksturmaterialet kan flakse og det er vanskelig å lappe og male.

Andre artikkelen

Hvordan remodel Bathtubs
Slik kobler du opp en varmtvannstank
Hva er dobbel flettet tau?
Slik bruker du Auto CAD for kabinettfremstilling
Slik installerer du Vinyl Siding 101
Slik håndterer du et 4x8 ark av kryssfiner
Hvordan bygge tre trinn til en dør
Home Lighting Alternativer
Badekar som passer i en dusjkabinett
Hvordan finne en entreprenør rett for deg
Hvordan sjekke New Jersey Construction Licenses
Hvordan figurere konkrete kostnader
Tile Grout Cutting Tools
Grunnleggende Gipsveggverktøy
Hvordan å remodel trepanel
Hvordan lage et skrivebord med en gammel bokhylle
Slik beregner du Miter lengde
Hvordan bygge et to-tier skap
Slik installerer du en badventilator
Slik Hang en Prehung Interior Door