Kjerne Design Ideer

Kjerne Design Ideer 

Hjemmekino

Den naturligvis mørke og koselige atmosfæren til en underjordisk kjeller gjør et hjemmekino til en av de mest populære kjelleroppussingsplanene. Et hjemmekino bør være behagelig, så varm opp på rommet med en tykk polstret, pyntet teppe eller et innbydende område teppe. Veggene må være godt isolert for å skape lydisolering og forbedre lydkvaliteten til lydanlegget ditt. Hva med en gammeldags, fløyelsrød gardin, som kan trekkes tilbake for å avsløre filmskjermen akkurat som i gamle dager? Og selvfølgelig er en nostalgisk popcornmaskin et must for å fullføre rommet.

Hjemmegymnastikk

Hvis du er lei av å klemme din yogamatta mellom foten av sengen din og din kommode, forvandle kjelleren til Et innbydende sted for en trening kan være bare for deg. Legg gulvet med polstret treningsmatter og du er klar til å sette opp en stasjonær sykkel eller til og med en vektløftemaskin. Et kjølig rom med mye sirkulerende luft er viktig, så bruk alle vinduer som er tilgjengelige for deg og sett opp frittstående fans rundt i rommet.

Spillrom

Biljardbord, dartbord, shufflebrett, fotball - Du nevner det, det kan ha et sted i ditt hjem. Kjelleren din bør være et rom du liker, så hvis en faux nattklubb som er komplett med pokertabeller, neonskilt og en sigarbar høres ut som et fristed du vil passe på, sette opp og skape et livlig spillrom i ditt eget hjem. Puss sementgulvet med en retro shag-teppe eller et lyst områdeteppe, og ikke la en ovn eller et redskap ødelegge illusjonen - blokkere dem fra syn med stående skjermer eller skapdører.

Basement Basics

Før Du forvandler kjelleren til et morsomt sted du virkelig kan glede deg over, du må ta vare på veggene, gulvene og takene. Sjekk dem grundig for tegn på fuktighetslekkasje og behandle dem forsiktig for støv og muggsangrep. med et friskt lag maling, men sørg for å skrubbe dem først med et avfettingsmiddel og bruk dampbarrierefarge for å beskytte dem mot fremtidige fuktproblemer. En kjeller kan være et mørkt og snusket sted, men de unike egenskapene til disse underjordiske kvartalene kan gjøre dem ideelle steder for innovasjon og kreative designideer. Så ta en titt gjennom disse kjelleromformeringsplanene, og gjør deg klar til å forvandle kjelleren til et hyggelig og behagelig tillegg til ditt hjem.

Andre artikkelen

Tin Kitchen Backsplash Ideas
Hvordan å sy Vinyl ark gulv
Slik fjerner du rust fra en tabellen
Slik legger du til en avløp til din garasje
Ny Konstruksjon Rengjøring Sjekkliste
Tile Grout Cutting Tools
Slik fjerner du dekkflekk med kraftvask
Slik legger du flytende laminatgulv
Slik installerer du Mosaic Glass Fliser
Hvordan lage Laminat Trim Molding av en stein peis
Hvordan bygge Glass Sett inn kabinett dører
Slik legger du keramiske fliser i et eksisterende bad
Slik installerer du tre skaphyller
Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
Hvordan kan vi bruke fornybare energier?
Loft seng Instruksjoner
Slik forsegler du en Travertin Backsplash
Slik installerer du en ekstern dørknott og dødbolt
Hvordan å rive ut en murstein peis ansikt og erstatte den med stein
Hvilket tregulv er bra for kjøkkenet?