Kitchen Layout Ideas

Kitchen Layout Ideas 

Arbeidstrekant

Når du snakker om å designe en kjøkkenstart, drar arkitekter og designere om 'arbeidstrekanten.' Årsaken er at kjøkkenet må inneholde visse apparater for å være komplett, men de må også ordnes på en slik måte at de øker din evne til å komme gjennom matlaging, matlaging og rengjøring.

Arbeidstrekanten refererer til en trekant opprettet mellom kjøleskapet, området og primærvasken. Disse elementene er vanligvis plassert mellom to eller tre vegger eller benkeplater. Å holde arbeidstrekanten mindre vil gjøre deg mer effektiv på kjøkkenet. Men ikke hold dem for nært som du fortsatt trenger plass til arbeid. Hvis kjøleskapet var ved siden av vasken med komfyren ved siden av det, ville du bli mindre effektiv fordi du ville ha noe fra kjøleskapet, da du dro noe å finne en teller for å forberede den, og finn et rom for å holde det og andre ingredienser nær samtidig som du lager mat.

Kjøkkenformer

Arbeidstrekanten din bør implementeres uansett hvilken form du velger for kjøkkenet ditt. Det er smalt med to parallelle vegger av skap, hvitevarer og tellere. Et L-formekjøkken bruker også to vegger, men de møtes ved et hjørne, noe som gjør at kjøkkenets midtpunkt er tilgjengelig for bevegelse, bord eller en kjøkkenøye. AU-shape kjøkken har tre vegger som møtes ved to teller, og tilbyr mer disk og lagringsplass, mens du fortsatt forlater rom for kjøkkenbord eller øy. Sørg for at det er rikelig med plass rundt en øy eller et bord for fortsatt å gå rundt kjøkkenet og åpne appen lanserings- og skapdører.

Hvor å plassere ting

Tenk tilgjengelighet når du designer kjøkkenoppsettet. Du vet allerede at du skal ha en arbeidsdrikke, men det sier ikke hvor du faktisk burde sette visse elementer. De fleste plasserer vasken under et vindu for å gjøre området lysere og behageligere for prep og rydde opp. Det kan hende du vil ha dette I stedet for å flytte gjennom hele kjøkkenet, kan du bare ta tak i noe og forlate. Hvis du har et kjøkken, er det ofte et kjøleskap som holder seg nær en dør for de raske stoppene på kjøkkenet under en kommersiell pause. øya, dette er et godt sted å ha rekkevidde. Du vil ha mer plass til å legge ingrediensene ut mens du lagrer.

Plasser brukte gjenstander i nærheten av bruksstedet. Skåler, kniver og kjøkkenutstyr skal holdes nær prep stasjonen din. Briller bør holdes nær kjøleskapet for å raskt ta et glass og drikke med minimal innsats. Hvis nøkkelen til en manns hjerte er mat, er hjertet av huset kjøkkenet. Det er tre grunnleggende kjøkkendesigner: L-formet, bysse og U-form. Disse designene kan accentueres med et kjøkken øya legges til designet der rommet tillater. Uavhengig av design, trenger kjøkkenet ditt å være funksjonelt.

Andre artikkelen

Tilskudd til hjelp med tak
Baderomsvaskefartøydesign ideer
Regelmessige lysbrytere Vs. Stangbrytere
Brick Finer Failure
Cedar Vs. Western Cedar
Faser av å bygge et hus
Hvordan bygge et skurfelt
Ulemper med å legge følt papir over hele taket
Slik fyller du inn en søm mellom trepanel og gips
Slik installerer du Decra Shingles
Slik installerer du en Keramisk Tile Dusj Surround
Porselen vs. Keramisk fliser
Typiske kostnader for et bad remodel
Slik installerer du en dusjhylle
Flytende Gulv Installasjonsverktøy
Slik installerer du en glassfiberfestival
Hvordan lage en vakker inngangsdør
Slik installerer du en Cedar Closet
Billig bolig ideer
Hvordan lage et bærbart sveisebord