Hvordan riktig Seal Vinyl Retrofit Windows

Hvordan riktig Seal Vinyl Retrofit Windows 

1.

Hvis du installerer ettermonteringsrammer mot et stukkhus, vil du legge en tykk perle på tetningsmaterialet rett på utsiden av den gamle vindusrammen, helt rundt. Latex caulk skal fungere fint, men hvis du vil bruke litt mer for å få det beste tetningsmidlet tilgjengelig, bruk 100\% silikon. Avhengig av hvor mange vinduer du skal gjøre, kan denne ekstrakostnaden legge til. Du betaler ca $1 for et rør av akryl latex caulk, og $4 eller mer for et rør med 100\% silikon. Du skal bruke 1-3 rør per vindu, avhengig av størrelsen. Så du kan se hvordan det kan legge opp. Her er et triks som jeg pleide å gjøre for å spare litt penger; Den mest sårbare delen av installasjonen er toppen av vinduet, fordi tyngdekraft vil få vannet å løpe ned fra taket til bakken. Det er ikke sannsynlig at vannet kommer til å finne den vei gjennom sidene eller bunnen. Så pleide jeg å bære to grytepistoler, og last en med silikonet, og den andre med akrylkornet. Jeg ville kjøre silikonet over toppen av den gamle rammen, og caulk sidene og bunnen. Sett det nye vinduet inn i åpningen og hold en hjelper, hold den fast på plass mens du plumber og nivåer den, og skru den på plass.

2.

Når du har Vinduet er fullstendig installert, ditt siste skritt skal være å caulk hvor ettermonteringsleppen møter stukkene. Her igjen pleide jeg å bruke hvit silikon på toppen, og caulk på sider og bunner. Du har nå en dobbel barriere mot vanninfiltrering.

3. Etter ca. en uke, kontroller tetningsmidlet rundt hvert vindu for tegn på sprekker. Fordi stukkene vanligvis er ujevne, kan det ha vært hull som var større i noen områder enn i andre. Hvis du ikke tvinger caulken inn i gapet for å fullstendig fylle den, kan caulken saks før tørking, noe som forårsaker en sprekkdannelse. Bare recaulk over eventuelle sprekker du ser. Du kan også sjekke silikonet på toppen, men fordi Silikonetørker som en gummiblanding, det burde du ikke se noen sprekker der.

4.

OK, hva skjer hvis utskiftningsvinduene går mellom treverk rundt åpningen? Hvis du bruker ettermonteringsleppen, og trimmer den for å passe mellom treet, gjelder du fortsatt den tunge perlen til den gamle rammen før du installerer vinduet. Men i stedet for å forsegle hvor ettermonteringsleppen møter stucken, forsegler du hvor den møter treet. Deretter vil du være sikker på å forsegle over vinduet, hvor toppstykket tre møter stukkene. Igjen, bruk silikon der oppe. Nå kan ikke noe vann løpe ned i stukkvegget og komme under toppen av tre.

5. Noen ganger kan du imidlertid bestemme deg for ikke å bruke en retrofit-stilramme mellom veden, i stedet for å velge en blokkutskriftsramme. Hvis du velger å gjøre det på denne måten, må du legge til trim på utsiden. Du vil fortsatt bruke tetningsmassen til den gamle rammen, og påfør så trimmen din så den kommer i kontakt med det nye vinduet samt tetningsmassen på den gamle rammen.

I dag erstatter mange villaeiere sine gamle vinduer med vinylvinduer, ved hjelp av retrofit-stilen på vindusrammen. Dette gjelder spesielt i vest, og spesielt i California. Det første argumentet jeg har hørt fra å bruke ettermonteringsmetoden, er at det er utsatt for vanntåkk. Vel, det er sant hvis du ikke gjør det riktig. Men hvis du gjør en komplett tearout av det gamle vinduet ned til tappene, vil du også ha vannlekkasjeproblemer også hvis du ikke installerer det nye vinduet på riktig måte. Så jeg tror at argumentet er, vel, alt vått. Så, la meg fortelle deg den beste måten å installere dine retrofitvinduer som sikrer at vannet ikke kan komme inn.

Andre artikkelen

DIY Solar Attic Fan
Hvordan trekke opp et gammelt tregulv
Shaper Vs. Rutetabell
Hvordan bygge i veggskap
Hvordan bygge en kjøkkenøye u0026 amp; L-formet bar
Interaktiv kjøkkenplanlegging
Fordeler og ulemper ved Wood Kitchen Counters
Slik løser du betong benkeplater
Hvordan remodel en kjeller for en leilighet
Den beste måten å bygge et hus på
Peis og skorsteinkonstruksjon
Hvordan lage et rom for å legge til et hus
DIY vaskeskap
Slik bruker du pulverlakkering effektivt
Gjør det selv Patio Finishes for eksisterende betong
Hvordan fjerne Caulk fra en Bathub
Hvordan erstatte Knotted Pine Walls
Slik reparerer du en betongutvidelse
Hvordan bygge en stål dreiebenk stativ
Slik installerer du et gipsplansloft