Hvordan remodel et kjøkken på en $ 550 budsjett eller mindre

Hvordan remodel et kjøkken på en $ 550 budsjett eller mindre 

1.

Avfallsvegger

Et gammelt kjøkken trenger først albuefett. Fjern alt du kan, bord, stoler og dekselapparater med gamle ark. Hold deg grønn, bruk såpe blandet med eddik for å skjære gjennom jevn fett.

Med en stor skrubbe svamp våt overflaten med såpevann, gjør en vegg om gangen. Etter å ha sovet, gå tilbake over våtvegg med skrubbingssiden av svampen. Endelig skyll veggen 2-3 ganger med rent vann. Ikke prøv å få veggene til å bli rene, følelsen er ren, det du trenger. Års matlaging etterlater et tynt lag med fett på alt - gjør denne jobben riktig, og innsatsen i prep vil spare deg senere, du vil ikke ha din maling peeling off.

2.

Prime Surfaces

Vet du om finishen er lakk, lakk, olje eller latex? Du kan alltid fjerne finishen på treskjæret og skapene, men først må du avgjøre om det er lakk, lakk eller shellak? Hver finish krever en annen remover og de fleste er svært skadelige og farlige å puste. Eller de er for dyre.

Eller du kan dekke den opp. I stedet for å fjerne lakken fra trevinduet og skapene, må du påføre et frakk eller to veldig gode primer. To skiller seg ut: KILZ og BIN-de stopper også flekker fra blødning gjennom maling. Selv om det ikke er billig, vil en gallon ikke gå bort, det vil dekke vannflett på tak og andre blødende flekker, hvert hus bør ha en gallon i kjelleren.

Prime Rather Than Strip
Paint alt, trim, dører og vegger med primeren. Du vil ikke gå tilbake over noe. Det holder også godt på alle overflater, og du trenger ikke å bekymre deg for om du maler over olje eller latex. Hold windows åpne når du bruker primeren, det kan gi deg hodepine - hvis du er sensitiv. Jeg bruker en vindusventilator til å blåse ut luften og slå på ovnsdekselet.

Kjøkkenveggene var opprinnelig hvite, trim og skap mørk furu med en skallakfinish. Ett lag med primer var nok for veggene, men treskjæringen trengte tre strøk. Primeren tørker veldig fort og er veldig tynn, jo flere strøk primer jeg bruker, jo færre lag maling du trenger. Når du ser prisen på maling, vil du se hvorfor, færre strøk er bedre, også færre strøk holde treet skarpere og noen arkitektoniske funksjoner skarpere.

3.

Velg din malekvalitet: $$$, $$eller $?

Du vil Finn maling som tilbys i tre prisnivåer:
- Det er greit å friske opp samme farge, men selv blekgul over hvitt vil kreve flere frakker å se selv. Hvis du går med billig, vil du sørge for det. Det ville vært billigere hvis du hadde kjøpt enten moderat eller dyrt maling.
-Medium-priset maling er bra, hvis du ikke forandrer farger for mye, kan du fortsatt ha behov flere frakker hvis du går lys over mørkt.
-Den dyre malingen er ofte det beste alternativet. Det vil ofte dekke i ett strøk. Dette vil spare deg for mengden maling du trenger og mengden arbeidsmaling , etter prep og priming, kan du ikke ha lyst eller energi til å påføre flere lakker!

Gloss It Over!
For et kjøkken anbefaler jeg en glansfinish, eller til og med semi -glossmaling. Velg aldri flat eller eggeskallmaling. Jeg elsker å lage mat, og jeg har klart å splitte mange stoffer på veggene mine: espressokatastrofer, batterexplosjoner, tomatsaustorpedoer ... og himmelen forbyder løs blender topp! vil tillate å vaske av mange sind, raskt og enkelt.

Begynn med Trim og Baseboards
Bruk en liten børste til å male kroneforming, trim og baseboards. Siden vi maler hvitt over hvitt og veggene var hvite, vil du kunne unngå å maskere veggene. Bruk et malings maskeringsverktøy for å unngå å bli maling på gulvet. Hold en våt fille i hendig når du maler for å tørke opp noen avstrykende flekker og drypper mens du er våt. Jeg vil ikke bry deg om å maskere vindusglasset når du maler trim. Kommer tilbake senere med en rak kanten raser er mye lettere og etterlater en skarp ren kant.

Klipp i vegger først
Bruk en liten børste eller kant til å klippe inn veggene først. Kutting betyr at du kan male kantene Måle en god 4 tommer langs taket, rundt vinduer og langs bordplater. Det er da en rask jobb å bruke en vals og male veggene, litt over lapping de malte kantene.

Avslutt
Vask børstene og rullene grundig. Fjern så mye maling i vann som mulig, og bruk såpevann. Ikke hell maling ned stormvannene, dette er ulovlig på mange områder. Resirkuler store matbokser og la vannet gå til Fordamp på et trygt sted, utenfor rekkevidde fra barn eller kjæledyr. Ta deretter med tørket maling til resirkuleringsstedet.

Tilbringe Tiden å se over arbeidet ditt, gjenta eksamen neste dag. Rett eventuelle feil, ubesvarte flekker, touch-ups. Gjør det nå og feil vil ikke gjøre deg gal!

4.

Bytt skap med glassdører:

Jeg beskrev dette i min eHow-artikkel: Hvordan å oppdatere kjøkkenskap til glassdører og spar penger, se lenken nedenfor. Bunnlinjen vil dette ofte spare deg opptil 80\% kostnaden for nye komplette.

5.

Erstatt vask og benkeplater:

Slå av den gamle benkeplaten og formica backsplash. Din lokale Habitat Store eller Rehab Store har ofte perfekt benyttede benkeplater og vasker! Den blå formica gikk bra med det blå interiøret i skapene, en oppvaskmaskin til salgs, og den var lett å installere. Bruk et stykke perlebrett til den nye backplattformen og installer nye GSFC-uttak.

Lag et pentry:

Hvis det er et nærliggende skap, kan du leve uten å vende deg til et pantry! Dette kjøkkenet hadde et skap i spisestuen, som skapte en ny, praktisk serveringsbane, i tillegg til lagring .

7.

Lag en vinduhylle:

Naglet to støtter på ea ch side av vinduet og sett en hylle på toppen. Hylleen kan enkelt fjernes for å rengjøre vinduet. Også installer et glassvindu, så dyre vinglass kan trygt tørke over vasken!

8.

Sammenlign Original Kjøkken:

Her er hun i alle sine 1956 herlighet!

Beundre det nye $550 kjøkkenet:

Ser mye dyrere ut, hemmeligheten er å ta deg tid og gjør Det er riktig.

Tips og advarsler

 • Gå til Goodwill og kjøp gamle sengetøy - de lager flotte dråper og billige! Du kan gjenbruke dem om og om igjen.
 • Hold deg grønn, bruk såpe blandet med eddik for å skjære gjennom jevn fett.
 • Gå til lokale og nærliggende Habitat butikker hver uke, bli kjent med ansatte, gi dem beskjed om hvilke ting du trenger, min ringte meg om flere ting de mottok.
 • Vær forsiktig med hvem du ansetter for å hjelpe, og handyman kan være nyttig når du tar pengene dine, vårt forbinder vannet omvendt!
 • Google hvert element du kjøper og hvert trinn, ofte kan du spare mye penger, men noen ganger billig er så billig!
 • En komplett kjøkkenoppussing kan være overveldende. Dette er fra 'gjør gjør eller gjør uten' skole for renovering. Trinn 8 og 9 viser før og etter bilder av et kjøkken i 1956.

  Totalkostnadene kom til mindre enn $550, inkludert oppvaskmaskinen. Bestil nye uferdige dører på nettet og ha en lokal butikk installere glasset, den totale jobben er mindre enn $200. Bordplaten og vasken ble kjøpt på en Habitat for Humanity Store for under $75! Den nye oppvaskmaskinen var til salgs på en lokal maskinvareforretning for 199 dollar.

  Den største jobben var å male. Det var også det minst kostbare, men tok mest tid og krefter. Det er lett å avvise jobben og ta snarveier, men det er vel verdt innsatsen for å gjøre det riktig. Et bilde av et berømt fransk kokkens kjøkken var inspirasjonen til å male de innvendige skapene blå og veggene en smør gul med hvit trim.

  Andre artikkelen

  Forskjellige takmaterialer
  Hvordan å endre kjøkken tellere
  Slik doble et kjøkken som et vaskerom
  Badekardekkdesign ideer
  Delene av kabelkjertelen
  Hvordan henge hyller på en murvegg
  Den beste måten å kutte bomullsisolasjon på
  Hvordan bruke hodet ditt og undersøke hullene i huset ditt for ditt hjem Energitilsyn
  Hvor mye plass mellom en keramisk flisegulv og en veggfeste?
  Hvordan bygge en tresidig pergola
  Slik installerer du nye trapper
  Hvordan å trygt bøye tak helvedesild
  Hvordan å fjerne gamle tepper
  Guide til Siding
  Hvordan kutte Crown Molding på toppen av kjøkkenskap
  Mobile Home Siding Ideas
  Garasjeportåpnerens sikkerhet
  Hvordan Å Riktig Vann Bevis En Stiftelse
  Hvordan bygge et hus i U.K.
  Kwikset Dørlås Instruksjoner