Hvordan legge til i interessant å se på en gammel mur

Hvordan legge til i interessant å se på en gammel mur 

1.

Mål ut veggen du vil legge til denne behandlingen til. I mitt tilfelle var veggen en divider mellom to rom, og akkurat fem meter lang med litt under åtte meter høy. Kryssfiner kommer i 4 fot med 8 fotplater, så for denne veggen vil det kreve to ark kryssfiner.

2. Bestem hvilken måte du vil ha kornet til ved å strømme. I typisk typisk århundre design bør kornet flyte horisontalt. Klipp kryssfiner i små paneler lengden av veggen, og bredder som er behagelig for øyet. Jeg matchet minen til bredder som tilsvarer naturlige bruddpunkter på en tilstøtende delingsenhet.

3.

Plasser en 3/4 tommers tommers dyp hardvedstrimmel i et tre som står i kontrast til panelene. Kryssfiner jeg valgte var en CVG (klar vertikal korn) gran og sort valnøtt strips. Testet passer hele veggen ved å ta opp panelene og strimlene (hvis nødvendig) og barbere av noen paneler for å gjøre opp for gulv eller tak uten rette deler.

4.

Sand hvert panel og strip opp til 220 til 240 grit. Påfør et flombelegg (tung uniform belegg) av polyuretan og la det tørke grundig (opptil 12 timer). Sand igjen med det fine gritpapiret og påkjenning (lettere strøk). Gjenta denne prosessen opptil 4 ganger for en feilfri utseende. Jeg pleier å bruke Minwax hurtig tørr polyuretan i en glansfinish. Når det siste strøket er tørt, sand med en 1000 gruve eller høyere bilkropp, type sandpapir lett. Det fjerner den lille, grove følelsen fra fine støvpartikler som lander i polyuretan mens det tørker. Hvis du vil, brenn overflaten lett med 0000 stålull.

5.

Monter de ferdige panelene og stripene ved hjelp av ferdige negler. Den ferdige veggen vil være et fokuspunkt for ditt interiør i årene som kommer.

Tips og advarsler

 • Velg kontrasterende skog for kunsthåndverk føl
 • Tøm neglene i kryssfinerpanelene på toppen og sidene slik at neglens hoder vinner.
 • Vær alltid forsiktig når du setter negler inn i ferdige vegger. for ledninger og rørleggerarbeid bak veggen ved hjelp av verktøy som passer for den oppgaven.
 • For de som elsker midten av århundre design, eller bare ønsker å legge til en liten flare til en ho-hum vegg i huset ditt, er fine kryssfiner og hardwood strips en fin måte å gå. Å legge til litt, skaper akkurat den rette mengden 'wow' for å utvide dekorasjonen til et nytt nivå.

  Andre artikkelen

  Slik shingle rundt store takrør
  Slik fliser en kjøkkenbord med en vask
  Slik fjerner du Silicon Sealant
  Fremgangsmåten for belegg i et plastpulver
  Hvordan bygge et kjøkken hjørne benk
  Miter Saw Bruk
  Slik installerer du nye dusjdører
  Slik installerer du en undermount Kohler vask
  Bathroom Cabinetry Ideas
  Hva er Honed Kalkstein Marble?
  Slik legger du rundt stikkontakter
  Reparasjon av ødelagt betong for railing
  Installere Prefabrikerte Laminat benkeplater
  Hvordan kutte hull i kulevegger
  Hvordan søke om et bolignummer i Michigan
  Slik fjerner du Quarry Tile
  Gjør det selv Brick Prosjekter
  Bruker for en gjenvinnende sag
  Hvordan gjøre Remodeling Prosjektet enklere
  Hva er Tyvek Paper?