Hvordan bygge og installere et vindu skjerm

Hvordan bygge og installere et vindu skjerm 

1.

Kjør til ditt lokale Home Depot. Hvis du ikke har et lokalt hjemmedepot i ditt område, kan du ha en Lowe, eller en annen byggforsyningsbutikk. Hvis ikke, kan du bestille materialene dine online. Jeg dro til Home Depot, og en fin ung mann ved navn Jason, hjalp meg å forstå hvor lett det ville være å bygge vindusskjermer. Han hadde rett.

Når du er på stedet for det manglende vinduet, samler du materialene dine og legger dem ut. (Du bør også ha aluminiumsrammer , men de er ikke vist på dette bildet).

3.

Bruk målebåndet, (jeg bruker en målestokk, som er mye vanskeligere forresten) bunnen av vinduet, hvor skjermen vil hvile. Du bør se en liten leppe som holder skjermen fra å glide av. Min vindusbunn måles 34 ½ '.

4.

Gå til materialene dine, og hente opp en aluminiumsramme og et rammekrok. (Aluminiumsrammen er vist på dette bildet).

5.

Sett inn en ende av rammen hjørnet inn i enden av rammen.

6.

Skyv rammen hjørnet inn i rammestykket til det ikke går lenger. Dette blir et hjørne av vinduet skjermen.

7.

Linj opp spissen av målebåndet ditt, med spissen på det innsatte hjørnet (du kan ikke se det på bildet, fordi bruk rammestykket er ekstremt lang). Plasser det andre rammevinklet på toppen av rammestykket som om det ble satt inn, og merk stykket ved 34 ½ ' bruker rammens hjørne kant som en guide. Dette betyr at hvis klippene er 5/8 ', vil du kutte aluminiumsrammen 33 ¼'. (34 ½ - 1 ¼ '= 33 ¼').

8.

Få din hacksav. Legg bladendelen nærmest hånden din på rammen. Ved langsomt trekkbevegelse, klipp et merke inn i rammen. kanal eller spor for bladet, og det vil holde sagen din savnet. Fortsett å kutte rammen i størrelse, nederst på vindusskjermbildet.

9.

Neste, vil du kutte det andre rammestykket som det første. Du burde nå ha to 33 ¼ 'rammestykker, med hjørneklips satt inn i endene.

10.

p> Mål høydeavstanden fra bunnen av vinduets leppe til toppen av vinduets leppe. Toppen skal ha en leppe som bunnen, bare litt dypere. Min høydeavstand var 19 ½ ', noe som betyr at jeg må kutte to rammestykker 18 ¼ '. (19 ½ - 1 ¼ = 18 ¼').

11.

Klipp to metallrammer til sidene, og sett inn hjørneklipsene. Du bør ha hele rammen, (alle fire sider), helt koblet til de fire hjørneklippene.

12.

Hver av dine fire hjørner skal se ut som bildet. < /p>

13.

Nå det er tid å rulle på skjermen. Pass på at skjermen du bruker, strekker seg minst en og en halv time over alle kanter som show.

14.

Få din spline, det er gummiaktig tau type materiale. Ved hjelp av skjermverktøyet, rull spline inn i sporet av rammen, sørg for å trekke skjermen tett. Fortsett dette til alle fire sider av rammen er sikret med spline.

15.

Bruk verktøykniven til å kutte bort overflødig glassfiberskjerm.

16.

Du har nå bygget et vindu skjerm! Var det ikke så lett?

17.

La oss nå installere den. I en vinkel setter du toppen av den ferdige skjermen inn i øvre leppe av vinduet. Skyv opp så langt det går, men ikke så vanskelig som å bøye aluminiumet.

18.

Skyv forsiktig inn bunnen av skjermen.

19.

Tommelen opp!

20.

Finn ut om det er verdt å gjøre det selv, eller å ansette en profesjonell til å gjøre jobben. Gjør det selv eller ikke, har en detaljert artikkel som forklarer kostnadene ved å bytte ut vindueskjermer. Dette er nyttig informasjon hvis du prøver å avgjøre om besparelsene er verdt innsatsen. Deres link er oppført i delen Ressurser under denne artikkelen.

Tips og advarsler

 • Vær forsiktig når du setter inn hjørneklemmene. Ikke tving dem, slik at du kan bøye aluminiumsrammen.
 • Pass på at du ikke legger hendene for nær bladet . Noen ganger kan sagen hoppe over, og du vil ikke bli kuttet.
 • Tuller du med meg? Leietakene mine går på ferie i et par uker, og noen stjeler alle vindueskjermene av vinduene? Hvordan jeg ønsker det var en vits. Tilsynelatende er det verdi i aluminiumskantene. Trettitoett cents et pund for å være nøyaktig, noe som betyr at disse skurkene ga av med ca $3 verdt av resirkulerbar aluminium, som kostet meg mye, mye mer. Tegn på tider, antar jeg.

  Ingen grunn til bekymring. Jeg har alt under kontroll. Jeg skal vise deg hvordan jeg bygget, installert og erstattet disse vinduene, akkurat nå.

  Du lærer hvordan du måler og kutter rammen, fest hjørneklippene, ruller på glassfiberskjermen, og fest den med spline. La oss begynne!

  Andre artikkelen

  Slik bruker du solenergi hjemme
  Den beste måten å kutte bomullsisolasjon på
  Hvordan fikse et trebord som er dekket med laminat
  Deler av et toalettspyle
  Hvordan bygge Mobile Home Wood Steps
  Hva kan jeg gjøre om regnvann fra takrenner?
  Hvordan å designe et hjem ved å ligge på landet
  Definer Cupola
  Slik installerer du en ny gasspeis
  Slik installerer du skostøping
  Slik binder du en Excel-tabell til en AutoCAD-tegning
  Fordelene ved Log Homes
  Problemer med keramisk gulv
  Kan du installere steinfinér som et kjøkken backsplash?
  Slik fyller du på smusspakking for slabforberedelse
  Slik vet du om du trenger en energibesvarelse for hjemmet
  Solskjerminstallasjon
  Slik starter du gulv med hardtre og keramisk flis
  Hvordan bygge veggrammer for lagring
  Hvordan beregner jeg hvor mange solpaneler jeg trenger?