Hvordan bygge et hus med Metal Shipping Containere

Hvordan bygge et hus med Metal Shipping Containere 

1.

Design utformingen av containerhuset. Erfarne do-it-yourselfers bør kunne takle et enkelt ett- eller to-container designprosjekt, men komplekse design trenger en byggeprosess. Den gode nye er flere arkitekter og byggere som spesialiserer seg på last-containerarkitektur, med planer og ferdigmonterte sett som allerede er tilgjengelige.

Finn lokale forhandlere av containere for containere. Vanligvis kommer brukte containere i to størrelser - 40 av 8 med 8,5 fot og 20 av 8 med 8,5 fot - og koster fra $1000 til $3000 hver. Sørg for at den endelige prisen inkluderer transportkostnader til byggeplassen.

3.

Bygg et hevet fundament ved hjelp av hellet betong eller blokkfunn med rikelig med sperre for å gi en solid base. Legg inn stålplater i fundamentets hjørner.

4.

Flytt beholdere på plass med en kran. Sveis beholderhjørner til stålplater som allerede er innebygd i fundamentet. sammen sømene hvor to beholdere møtes.

Kutt åpninger for dører og vinduer ved hjelp av en plasmametallkutter. Fjern sideveggene der containene møtes for å skape større indre mellomrom (eller lag kutt før beholderne er plassert på fundamentet).

Fullfør innvendig etterbehandling ved å følge tradisjonelle byggeprosesser. Ramme dører, vinduer og innvendige vegger ved hjelp av tre eller metallrammer. Legg til isolasjon mellom utsiden og innerveggene eller bruk en keramisk isolasjon på innsiden, innvendig og utvendig. Kjør rørledninger og elektriske ledninger for å imøtekomme lokal kode. Legg ned kryssfiner undergulv. Fullfør interiørdesign.

7. < / p>

Fullfør den ytre etterbehandlingen ved å legge til et tak (hvis det passer til designet) eller hold det flatt til et moderne utseende. La det ytre i t den originale forsendelsesbeholderstaten, male beholderne, bruke en stykkfinish eller bruk fiberboardfasade.

Tips og advarsler

 • Sørg for å bygge et hus med frakt beholdere oppfyller lokale byggekoder.
 • Fraktbeholdere transporterer verdens handel, men skaper ofte miljøproblemer når de bevegelige dagene er over.

  Så hva gjør du med forlatte fraktbeholdere? I dag bygger du et hus. Brukte fraktcontainere monterer som Byggeklosser for å møte ulike boligbehov, fra midlertidige lystbusser til luksuriøse strandhytter. Stabilt, rimelig og miljøvennlig, et hus bygget med metallfraktbeholdere er en ide hvis tid er kommet.

  Andre artikkelen

  Instruksjoner for å bygge heavy duty lagring hyller i en garasje
  Slik installerer du trusser
  Hvordan å rengjøre oksygen acetylen tips
  Skab Sand Blaster Problemer
  Slik installerer du en Pergola
  Hvordan bygge boksesteg for et dekk
  Hvordan bygge et eget hus i landet med naturlige materialer
  Slik opprettholder Cedar Roof Shakes
  Hvordan nøyaktig måle og merke
  Hvordan ikke faller offer for kontraherende svindel
  Slik installerer du en parkettgulv
  Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
  Kan du Spray u0026 Buff Terrazzo Gulv?
  Hvordan dekke gamle fliser med tynn granitt
  Travertin Pavers Installasjons Retningslinjer
  Hvordan vurdere mekaniske systemer for din Home Energy Audit
  Hvordan bevare logghytter
  Den beste måten å rengjøre fettete kulelagre
  Enkle måter å legge Vinyl gulv
  Typer av klassiske arkitektoniske kolonner