Hvordan bruker jeg Stucco u0026 Stones for det gamle utseendet?

Hvordan bruker jeg Stucco u0026 Stones for det gamle utseendet? 

1.

Fest 3,4 metallplaten over veggen. Hammer lath hver seks inches på alle sømmer. Bruk metallklippere til å trimme lathen til veggens størrelse. Overlappe lathen i eller rundt hjørner. Prøv å variere sømplassering så mye som mulig.

2.

Bland opp stukkblandingen til den har konsistens av tykt gjørme i en 5- eller 10-gallons bøtte. Påfør en 1/3-tommers riper på overflaten av veggen. Bruk en trowel til å spre stucken på veggen, og bruk en hakkede trowel for å lage en grov overflate. La skrapeoverflaten tørke i 48 timer.

3.

Påfør hovedlakken av stukk, slik at overflaten blir litt jevn, men ikke for jevn. Søk om u0026 frac12; en tomme av stucco over veggen. La dette kjolen tørke i 48 timer også.

4.

Start med de største finérsteinene. Dekk baksiden av steinen med u0026 frac12; en tommers stykkblanding. Trykk steiner inn i det øverste hjørnet av veggen, slik at stukket siver rundt kantene på steinen. Fortsett å spre seg fra øverste hjørne. La omtrent to inches mellom alle store steiner. Kom tilbake med mindre steiner og fyll inn hullene som er laget av de andre steinene. Bruk den samme metoden til å lim de mindre steinene på plass.

5.

Vent en time. Trykk steinene dypt inn i stukkets overflate enda en gang.

6.

Rengjør overflødig mørtel fra steiner med en pensel og en svamp. Bruk stålbørsten til å skrape bort en fastmontert mørtel fra toppen av steinene. Følg med en våt svampapplikasjon for å fjerne resterende rester av rester. La hele veggen tørke i 48 timer.

Å lage en gammelt stucco og steinmur er en ganske enkel prosess med bruk av finér steiner i stedet for ekte steiner. Fineerstein er lettere enn ekte stein, noe som gjør dem perfekte til å legge til en vegg for å gjenskape en gammel bygningstil som er vanskelig å finne i den moderne verden. Dette prosjektet vil ta flere dager, så sørg for å tildele nok tid til å fullføre jobben. Velg finér steiner som ser ut som eldre, forvitrede steiner. Dette vil produsere mer av utseendet du vil ha. Uregelmessige steiner etterligner eldre steinvegger og vil bidra til å produsere det gamle verdensutseende. Velg en rekke større og mindre steiner.

Andre artikkelen

Slik sjekker du verktøyet ditt
Hvordan spenne en Band Saw Blade
Guide til å bygge konkrete trinn
Testing for kobber i vann
Hvordan Kutte Polyureten Skum Isolasjon Med En Håndsag
Slik installerer du en ny arbeidslysbryterboks
Hvordan henge doble dører
Hvordan ha din drøm hjemme bygget
Hvordan male Pine Paneling
Slik bruker du en Slip Roll
Slik konverterer du en garasje til en verksted
Hvordan få fliser og teppe å møte
Hvordan lage gratis gulvplaner
Installasjon av Blum Clip Top Hengsler
Slik reflekterer du kjøkkenskapsdørene dine
Slik legger du til en moderne steinmur i et oppholdsrom
Hvordan Bytt Kjøkken Skap Dører u0026 Kostnaden
Hvordan kan jeg fortelle hva slags tregulv jeg har?
Vedovner og peiser
Slik installerer du gassovner